“Доросла тітка”: Оля Полякова показала складки на спині – сукня видала справжній вік української Королеви Ночі

Є сукня помсти, в якій колись принцеса Діана з'явилась не одному із офіційних заходів після того, як дізналася про зраду свого чоловіка принца Чарльза. Наша українська Королева Ночі Оля Полякова пішла далі, з'явившись на публіці в відвертій сукні після завершення участі в грузинській версії проєкту "Танці з зірками". Вийшла сукня, яку можна назвати прощальною.

В жовтні цього року співачка Оля Полякова несподівано для всіх з’явилась на паркеті шоу “Танці з зірками” у Грузії. Її партнером став молодий танцівник Максим Єжов, який до цього був частиною команди виконавиці, танцюючи в її балеті. За час участі пара встигла перевтілитися в легендарних Роксолану та султана, пристрасну брюнетку та справжнього грузинського джигіта, Солоху і Чорта.

Образи Олі Полякової на Танцях з зірками

Шість ефірів телепередачі Оля та Максим вражали своєю майстерністю, але сьомий випуск став для них вирішальним. За запальне виконання румби пара отримала 21 бал, але цього не вистачило, щоб продовжити боротьбу надалі. За словами Полякової, за ці два місяці, які вона провела закордоном, Грузія стала їй ніби другим домом, де вона не тільки працювала, але й збирала гроші на допомогу Україні.

Тому, щоб попрощатися з другим домом і проєктом, подякувати команді, а також організаторам, співачка обрала ефектну обтягуючу червону сукню. Вона розшита великим блискучим камінням на плечах та ззаду, акцентуючи увагу на глибокому вирізі, що повністю оголив спину до рівня ямочок Венери.

“Прощальна” сукня Олі Полякової ніби “сукня помсти” принцеси Діани

Але така сукня безсоромно підкреслила складки на спині Олі Полякової, хоч якою ідеальною не була би її фігура.
Не зважаючи на такий невеличкий конфуз, у своєму Інстаґрам-акаунті під світлиною в цій прощальній сукні Королева Ночі назбирала безліч компліментів:

  • “З тебе треба картини писати! Це той випадок, коли автор точно стане відомим за життя!”
  • “Шикарна сукня. Обожнюю відкриту спинку!”
  • “Хоч і доросла тітка, але гарна”
  • “Вродлива, талановита, розумна! Такі українки!”

Нагадаємо, справжній вік Олі Полякової 43 роки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.