Злата Огнєвіч показала дитячі знімки і поділилася найпотаємнішим

Співачка пригадала найкращі моменти дитинства і поділилася ними.

У дописах, якими Злата Огнєвіч поділилася зі своїми прихильниками дівчина розповіла поетапну історію маленької дівчинки з Криму, яка сама у 16 років підкорила столицю і український шоубізнес.

під першим дописом Злата Огнєвіч розповіла про першу перемогу 11-річної дівчинки на конкурсі композиторів у рідному Криму. Співачка  розповіла, що однієї ночі їй приснилася мелодія, яка і стала для неї переможною. Згодом, сідаючи на потяг до Києва дівчина боялася не вступити до омріяного училища імені Глієра, адже втратила голос. Саме мама виконавиці змусила її взяти себе в руки і пробувати вступати.

Потрапивши до великого міста самотня 16-річна дівчина мінімальними, як вона тоді вважала. шансами на вступ тамуючи хвилювання та страх пішла до фоніатора на перевірку. Вийшовши з кабінету дівчина відчула, що зможе все. Голос у Злати зник від постійних занять вокалом і згодом майбутня зірка навчилася контролювати це. До речі, майбутня співачка отримала за іспит найвищий бал і пройшла на бюджет.

За пару тижнів до випускних екзаменів в Глієра Злата Огнєвіч отримала пропозицію співпраці з гуртом, але для цього потрібно було вивчити 25 пісень. А ще підготуватися до іспитів, знайти житло і працювати, на той час дівчина навчала грі на фортапіано і гастролювати з Ансамблем збройних Сил України як солістка. Злата Огнєвіч згадує те літо як старт її стрімкої кар’єри. після цього була перша премія на фестивалі “Крим Мюзік Фест”,  де вона виконувала Adagio. Тоді Софія Ротару була вражена її співом. Потім були виступи з Андреа Бочеллі і третє місце на пісенному конкурсі Євробачення-2013.

Зараз у доробку Злати Огнєвіч 6 альбомів і любов до музики, яку вона дарує прихильникам.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.