«Время и стекло» дали прощальний концерт: «незважаючи на всі труднощі карантинної реальності»

Надя Дорофеєва та Позитив провели останній концерт гурту "Время и стекло" в Києві.

Гурт “Время и стекло” дав одразу два концерти 30 жовтня ввечері у Палаці “Україна” в Києві під назвою «Останній танець». Це були прощальні виступи гурту, адже в березні 2020 року поп-група розпалася.

Тож Позитив і Надя Дорофеєва востаннє заспівали свої хіти для своїх відданих фанатів, потішили публіку яскравими танцями і стильними образами. Надя вражала глядачів в оригінальному білому платті і чорних рукавичках, Позитив – у чорному-білому костюмі. Також Надя засвітила ідеальну фігуру в коротенькій бузковій сукні.

Цими концертами дует практично завершив 10-річну історію свого існування.

Продюсер гурту Ірина Горова зазначила, що Надю і Позитива попереду чекає нова історія, але чим саме будуть займатись далі артисти – залишила в таємниці.

«Вийшов, мабуть, найбільш музичний концерт ВиС з гарячими танцями, несподіваними колабораціями і відсиланнями до бродвейських мюзиклів», – зазначила Горова.

Нагадаємо, гурт «Время и стекло» був створений в 2010 році в Києві.

Олексій Завгородний (Позитив) працював бек-вокалістом у Потапа. Саме Олексій Потапенко спільно з колишньою дружиною Іриною Горовою і вирішили створити з талановитих молодих людей гурт.

Надя і Позитив мали мільйони шанувальників. Їхні найкращі хіти збирали 200 млн переглядів.

Ходили чутки, що артисти зустрічаються, однак Надя зізналася, що ніколи навіть не цілувалася зі своїм колегою.

В березні артисти раптово оголосили, що гурт “Время и стекло” припиняє своє існування. Далі вони збираються співати окремо.

Щоправда, як саме під час концерту вдалося забезпечити захист артистів і глядачів від коронавірусу, організатори не повідомляють, тим часом в Києві кожного дня кількість хворих на COVID-19 збільшується.

Схожі статті