|
23.12.2022 22:38

Огнєвіч втратила дар мови: Ксенія Мішина в прозорій мерехтливій сукні показала, хто головна Холостячка країни

Відома українська акторка Ксенія Мішина підкорила мережу, оприлюднивши неймовірно естетичний кадр у прозорій сукні з ефектом мерехтіння. Усі деталі в статті.

Обидві українські Холостячка справили справжній фурор на українському телебаченні. І немає сумнівів у тому, що франшиза буде жити та процвітати, навіть якщо глядачі починають обговорювати, наскільки неактуальелю стає версія славнозвісного Холостяка.

Немалий внесок в успіх проєкту зробила Ксенія Мішина, яка стала найпершою Холостячкою. Це було непросто, але неймовірно захопливо. І варто відмітити, лише посилило славу акторки.

Ксенія Мішина підкорила мережу образом у прозорій мерехтливій сукні

Послідовницею Ксенії стала Злата Огнєвіч, яка мріяла знайти кохання у шоу. Фінал вийшов дуже драматичним, а пост-шоу взагалі розбило серця глядачам.

Ксенія Мішина підкорила мережу образом у прозорій мерехтливій сукні

Ксенія Мішина підкорила мережу образом у прозорій мерехтливій сукні

І так як в Україні всього дві екс-холостячки їх постійно порівнюють між собою, хоча робити цього напевно не варто, адже вони неймовірно різні, і в той самий час обидві приголомшливі.

Наприклад, Ксенія Мішина полюбляє показувати своїм підписникам власну фігуру, яка є плодом її тренувань та збалансованого раціону. Інколи вона взагалі дивує, адже публікує неймовірні кадри з фотосесії.

Як от нещодавно Ксенія поділилася новим фото, яке було зроблено у студії. У кадрі акторка постала у прозорій сукні з ефектом мерехтіння, яка дуже вигідно виглядає на зірці.

Також для фото Ксенії зробили укладання з ефектом мокрого волосся, а на обличчя нанесли велику кількість хайлайтеру, щоб шкіра виблискувала, наче вона на її поверхні є вода. У композиції образ вийшов бездоганним.