|
25.12.2022 20:52

Як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської, через якого вона не бачиться з дочкою Тонею: прибрав до рук і онуків

Відома українська акторка Ольга Сумська декілька років тому видала заміж свою старшу дочку Тоню Паперну. Чоловіком молодої красуні став російський актор.

Відома українська артистка Ольга В’ячеславівна Сумська народила свою старшу дочку Антоніну у шлюбі з колегою Євгеном Паперним. Союз виявився досить хитким та недовговічним: коли дитина була ще зовсім маленькою, акторка пішла до свого коханця Віталія Борисюк, з яким і донині знаходиться у стосункам.

Примітно, що колишній чоловік Сумської ніяким чином не брав участі у вихованні Тоні і говорить про це відкрито. Тривалий час екс-подружжя знаходилося у конфлікті, але зараз працює разом в одному театрі.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Освіту Паперна отримала в російській федерації, мріяла отримати у цій країні громадянство і врешті-решт вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. За декілька років у пари народилося двоє дітей.

У мережі показали, як виглядає зять Ольги Сумської

Також сімейство придбало минулого року розкішний будинок в елітному жилому масиві. І життя зіркового сімейства здавалося казковим, допоки не почалася повномасштабна війна в Україні.

Антоніна Паперна не тільки ніяк не висдовилась стосовно політики російської федерації, але і продовжує знаходитися на її території, вочевидь, через свого чоловіка та дітей, так як Ольга В’ячеславівна неодноразово намагалася пояснити аудиторії, що у її дочки там знаходиться сім’я, і вона поставила її у приорітет.

При цьому акторка заявила, що Антоніна цілком і повністю підтримує Україну. А от стосовно свого позиції свого зятя не змогла сказати жодного слова. З 24 лютого Ольга В’ячеславівна не бачила ні своїх онуків, ні своєї дочки. Антоніна навіть не приїхала на похорон бабусі Ганни Опанасенко-Сумської.