“Було дуже боляче”: молодша дочка Ольги Сумської прокоментувала зраду сестри Тоні Паперної, яка обрала москву

Молодша дочка Ольги Сумської Ганна Борисюк зізналася, як відреагувала на переїзд старшої сестри до москви, а також відреагувала на її теперішнє становище.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська народила двох прекрасних дочок від різних чоловіків. Її старша з’явилася у союзі з Євгеном Паперним, і пішла по стопах своїх батьків — стала акторкою. Молодша Ганна, яка народилася від чоловіка Віталія Борисюка також мріє стати актрисою, але свій шлях лише розпочала.

Дочка Сумської та Борисюка прокоментувала зраду сестри Тоні Паперної

Дочка Сумської та Борисюка прокоментувала зраду сестри Тоні Паперної

Нещодавно Ганна дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому вперше розповіла про свої емоції від розлуки зі старшою сестрою, яку вона дуже любить, а також відреагувала на її нинішнє положення зрадниці України.

“Було дуже боляче прощатися з нею. Розуміючи, що все. Далі ти сама. Я пам’ятаю, як я вибігала тоді на вулицю, коли вона вилітала вранці до Москви. Зараз не вистачає її уваги, якогось теплого слова. Хочеться бути близькими людьми та назавжди це зберегти. Допомагати один одному. І радіти, як мінімум”, – розповіла Борисюк.

Засуджувати свою сестру Ганна не береться. Родина Ольги Сумської займає наступну позицію: Тоня Паперна щиро вболіває за Україну та переживає за своїх співвітчизників, але сказати нічого не може через дітей та чоловіка, адже піклується про їхню безпеку. Тим не менш, зіркова мама так і не змогла пояснити, чому Антоніна не хоче покинути російську федерацію принаймні на час війни.

Тим часом Антоніна не тільки не намагається подати якийсь знак українцям, а навпаки — заблокувала їм доступ до свого блогу в соцмережах, і без проблем виходить на червоні доріжки у москві.

Схожі статті