Олег Винник відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси наречену: спадкоємиця дуже шанованої сім’ї

Відомий український виконавець Олег Винник володіє репертуаром, який не тільки користується популярністю на концертах та телебаченні, але й звучить на весіллях та корпоративах.

У Олега Винника є фанати не тільки серед глядачів, але і серед зірок. Не дивлячись на те, що повелитель вовчиць просить за приватні виступи вельми немало, його все одно запрошують на різноманітні свята.

Артист залюбки приймає такі пропозиції, а інколи навіть може заспівати для гостей безкоштовну, якщо дуже цінує замовників. Наприклад, так сталося з Тонею Матвієнко та Арсеном Мірзояном.

Олег Винник відгуляв весілля

Олег Винник виступав на весіллі. Архівний кадр з торжества

На момент одруження обидва виконавці ще не користувалися шаленою популярністю серед аудиторії, тому не встигли заробити достатньо коштів, щоб мати можливість запросити до себе зірку такого рівня. Тим більше, що Арсен на той момент тільки-но розлучився і залишив усі свої кошти колишній дружині та дітям.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Олег Винник відгуляв весілля

Втім, Олег Винник зробив великий подарунок для молодят і заспівав для них безоплатно. У мережі можна знайти безліч неймовірних кадрів, на яких зіркова наречена разом зі своїм благовірним насолоджуються творчістю повелителя вовчиць.

На знімках засвітилася і сім’я Антоніни: Ніна Митрофанівна та Петро Гончар були неймовірно раді за свою спадкоємицю, навіть не дивлячись на те, що через ці стосунки зруйнувалася родина Мірзояна.

З тих пір пройшло багато часу. У виконавців є спільна дитина, яку вони назвали на честь матері Тоні. А незадовго до повномасштабної війни в Україні зірки повідомили про те, що придбали квартиру і збираються переїжджати з батьківського дому. На жаль, вторгнення російської федерації повністю змінило плани пари.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.