|
28.12.2022 23:14

ALYOSHA розповіла про конфлікти зі свекрухою, з якою змушена жити під одним дахом в Америці: “Це непросто”

Знаменита українська співачка ALYOSHA дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як насправді уживається зі своєю свекрухою, з якою вимушена жити під одним дахом в Сполучених Штатах Америки.

Після початку повномасштабної війни відома українська співачка, а також дружина Тараса Тополі ALYOSHA рушила у Сполучені Штати Америки, де на неї чекала свекруха. Саме там артистка отримала прихисток і проживає разом з трьома дітьми по сей день.

ALYOSHA розповіла, чи уживається зі своєю свекрухою

ALYOSHA розповіла, чи уживається зі своєю свекрухою

Як відомо, музикант залишився на території України, адже доєднався до лав ЗСУ.

Днями ALYOSHA дала ексклюзивне інтерв’ю для Олицької, в якому розповіла, як їй вдається уживатися зі свекрухою під одним дахом і чи все настільки безхмарно, як здається на перший погляд.

“Це не просто як і для неї, так і для мене. Це було спочатку. Ми розуміємо, що ми нікуди не дінемося одна від одною, ми все одно будемо під цим одним дахом. До певного моменту. І я намагаюся навпаки знайти у цьому певні плюси, тому що це можливість дізнатися більше одне одного, зрозуміти, відчувати, бачити, і зараз досить гарні відносини, такі як і з мамою”, –зізналася співачка.

Втім, раніше у артистки, як і в будь-якої іншої жінки були певні питання, з якими вона з розходилася у думках зі своєю свекрухою, і на тлі цього могли бути деякі непорозуміння. Зокрема, жінки не змогли знайти спільні точки у питаннях щодо здоров’я дітей та навчальних закладів для спадкоємців Тараса Тополі.

Тим не менш, стосунки між артисткою та її свекрухою дуже теплі, і ALYOSHA порівнює їх з взаєминами з власною матір’ю.

Нагадуємо, що артистка також розповіла про своє розлучення з Вадимом Лисицею і роль Тараса Тополі у її розставанні з колишнім чоловіком.