“Тарасу хотілося, щоб я припинила відносини”: ALYOSHA зізналася, чи ревнував її Тополя до екс-чоловіка

Знаменита українська співачка ALYOSHA дала ексклюзивне інтерв'ю для Анни Олицької, в якому розповіла, як складалися її стосунки з Тарасом Тополею та чи ревнував він її до колишнього чоловіка Вадима Лисиці.

Стосунки знаменитої української співачки ALYOSHA з першим чоловіком Вадимом Лисицею були вельми непростими. Врешті-решт, цей союз розпався, і його руйнування проходило неймовірно повільно. На усвідомлення, що далі необхідно йти своїм шляхом ALYOSHA витратила аж 3 роки.

ALYOSHA зізналася, чи ревнував її Тарас Тополя до екс-чоловіка

Тарас Тополя нарешті зміг обійняти дружину
ALYOSHA зізналася, чи ревнував її Тарас Тополя до екс-чоловіка

Але навіть після розставання екс-подружжя мало підтримувати зв’язок через творчість, кар’єру, тощо. На той момент артистка вже будувала стосунки зі своїм колегою Тарасом Тополею. Чоловік спочатку був другом співачки, а потім молоді люди зрозуміли, що хочуть набагато більшого.

У зв’язку з цим Анна Олицька нещодавно поцікавилася у ALYOSHA, чи ревнував Тарас її до колишнього чоловіка, адже артистам доводилося спілкуватися з Вадимом.

Однак, виконавиця запевняє, що Тарас є настільки зрілою та самодостатньою людиною, що єдине, що його хвилювало – це нерви, які мала сама героїня статті від спілкування з колишнім чоловіком, а от ревнощів він нібито взагалі не мав.

“Коли ти бачиш, що з твоєю коханою людиною співпрацює хтось, хто може іноді недооцінити, принизити, коли ти знаєш більше емоційний, психологічний стан коханої людини, як реакцію на ту людину, то в певній мірі, так у мене буде бажання, щоб оця людина зникла з життя моєї коханої людини. Тільки в такому плані Тарасу хотілося, щоби я припинила відносини любі з Вадимом. Можливо. Але Тарас дуже спокійний до таких моментів”, – зізналася артистка.

Нагадуємо, що співачка також розповіла, чи насправді Тополя став причиною її розлучення з колишнім чоловіком, яку саме роль відіграв у їхніх стосунках.

Схожі статті