Home Шоу-бізнес Холостячка Ксенія Мішина показала своє останнє довоєнне фото: “Ці кадри були зроблені 23 лютого 2022 року”

Холостячка Ксенія Мішина показала своє останнє довоєнне фото: “Ці кадри були зроблені 23 лютого 2022 року”

Холостячка Ксенія Мішина показала своє останнє довоєнне фото: “Ці кадри були зроблені 23 лютого 2022 року”
Ксенія Мішина показала чоловіка, який потребує її уваги та постійної любові

Нещодавно список сучасних українських кінофільмів поповнився романтичною комедією “Сусідка” — стрічкою з відбірним гумором та захопливою історією кохання.

Ксенія Мішина згадала довоєнне життя

У центрі сюжету історія молодої вчительки музики — розсудливої та сімейної дівчини, в якої у пріоритеті власні діти, та холостяка, що лише й думає, в яку авантюру вплутатися заради розваги. Вчителька через певні життєві обставини змушена мешкати разом з холостяком, але не це так і погано — кохання перемогло все, як і обіцяли автори стрічки.

Ксенія Мішина з колегою по фільму “Сусідка”

Головні ролі виконали перспективний красень Артемій Єгорова та відома всім холостячка Ксенія Мішина.
Акторка у своєму Інстаґрам-акаунті виклала кадри з фотосесії, присвяченій прем’єрі фільму, яка повинна була відбутися ще в березні цього року, але трагічні події в нашій країні докорінно змінили плани знімальної групи, тому великі екрани “Сусідка” пробачила 29 грудня. Світлини теж були зроблені ще до початку повномасштабної війни — 23 лютого.

Ксенія Мішина на фотосесії, присвяченій прем’єрі нового фільму

На фото вона у розкішних синіх вечірніх сукнях: одна на запах та виконана з блискучих паєток, а інша — атласна сукня-конбінація, яка підкреслює плечі та довгу шию акторки. Довге волосся акторки підкручене в пишні локони, макіяж з акцентом на очі у коричневих відтінках. Окрім світлин, які виклала у соцмережі Мішина, є й спільні з партнером по фільму Артемієм Єгоровим.

https://www.instagram.com/p/CmwbxlhNqFQ

Ксенія Мішина згадала, яким був цей останній мирний день на саму фотосесію:

“…це були мої останні такі красиві кудряхи і цьому році…”

Зірка додала, що одразу після цієї зйомки поїхала в аеропорт, далі життя акторки та України змінилося. Але вона все ж вірить, що це лише початок глобальних змін у суспільстві та мистецтві.