Зірки, які втекли закордон та забули про Батьківщину: Яма, Винник, Камінська, Бабкін та інші

Після початку війни хтось із зірок почав волонтерити, хтось поповнив лави тероборони та Збройних сил України, але й багато хто з представників українського шоу-бізнесу виїхав закордон.

Частина культурних діячів вже давно повернулися з Європи, але деякі пригрілися у чужих країнах та зовсім не хочуть приїжджати назад. Серед зірок-втікачів Сергій Бабкін, Олег Винник, Слава Камінська, Влад Яма, TAYANNA, Дар’я Петрожицька.

TAYANNA

Популярна співачка та учасниця минулорічних відборів на пісенний конкурс “Євробачення” TAYANNA, справжнє ім’я якої Тетяна Решетняк, виїхала з України ще до початку повномасштабного вторгнення. Вона вирішила погрітися у відпустці на Балі, але так і не повернулася додому. За словами Тетяни, син, що знаходився разом з бабусею в Польщі, слізно просив її не повертатися до Києва. Вона не змогла кинути сім’ю, тому вирішила відсидітися подалі від України.

Тетяна Решетняк виїхала заради сина

Олег Винник

Найвідоміший зірковий втікач Олег Винник замість того, щоб підтримати країну всіма можливими способами, просто зник у невідомому напрямку. В медійному просторі співак також не з’являвся з березня. Однак, періодично випливає інформація про те, що Повелитель вовчиць поїхав до вже знайомої для себе Німеччини разом з “таємною дружиною” Таюне.

Олег Винник заліг на дно в Німеччині

Дар’я Петрожицька

Акторка Дар’я Петрожицька ще одна зірка, яка поїхала до Німеччини, оселившись в Гамбурзі. Там вона возз’єдналася за своїм обранцем, який мешкає закордоном близько 9 років, а сам чоловік родом з Харкова.

Дар’я Петрожицька поїхала до хлопця

Влад Яма

Відомий танцівник Влад Яма разом з дружиною Ліліаною та 7-річним сином Леоном на початку виїхали до США. Там родина Ями асимілювалася, почуваючись досить комфортно.
Довгий час суддя “Танців з зірками” не з’являвся в соціальних мережах, тільки влітку змін зізнатися, що зараз в Америці разом з сім’єю. Дружина Ліліана відмітила, що додому повертатися вони поки не збираються.

Родина Влада Ями не планує повертатися додому

Сергій Бабкін

На початку війни співак Сергій Бабкін разом с родиною у Харкові ховався від обстрілів у підвалі. З рідного Харкова вони виїхали до Дніпра, а після взагалі з країни. Тепер він ховається від війни в Німеччині, подорожуючи світом та займаючись творчістю. Наміру повертати Бабкін поки що не має.

Сергій Бабкін не хоче повертатися до України

Слава Камінська

Екс-учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська разом з дітьми та мамою з першими вибухами поїхали до Роттердаму. На декілька днів вона все ж поверталася до України, але швидко поїхала назад.
Зараз вони родиною шукають новорічний настрій у сусідніх з Нідерландами країнах.

Слава Камінська прижилася в Європі

Схожі статті