Леся Нікітюк їй не конкурентка. Як виглядає нова дружина Сергія Притули: дончанка, з якою свариться російською

Сергій Притула — один із найуспішніших волонтерів та один з найпопулярніших телеведучих. Про нього завжди говорили багато, але більш про робочі моменти. А що відбувається в особистому житті шоумена?

Притула не надто відвертий стосовно своєї родини, він дуже любить своїх дітей і не приховує цього. Відомо, що старший син Дмитро народився у Сергія ще в першому шлюбі з Юлією Андрійчук. Також Сергій має двох чудових донечок Соломію і Стефанію, які народилися вже у другому шлюбі. В якому Притула перебуває й зараз.

Отже, що відомо про красуню-дружину Сергія. Другою дружиною шоумена стала колега по роботі на телебаченні Катерина Сопельник. Чарівна блондинка змогла підкорити серйозного Притулу та змусити його серце заспівати знову.

Дружина Притули

У родині Катерини та Сергія панує гармонія та кохання, вони об’єднують партнерів в одне ціле і дозволяють їм почуватися комфортно один з одним. А також виховувати трьох дітей. До речі обраниці ведучого вдалося майже відразу налагодити стосунки з Дімою та навіть з його мамою, тобто з колишньою дружиною Сергія.

Загалом Катерина жінка не проста, по-перше, вона донеччанка, а це означає, що вона амбіційна та має характер, який у свій час допоміг їй зайняти гарну посаду. А працювала Катерина продюсеркою на Новому каналі, де й познайомилась з Сергієм. Пізніше почала займатися особистим проєктом Притули – шоу “Вар’яти”.

Як виглядає дружина Притули

Тож, їхні стосунки були таємними до самого весілля. Сама ж вселила церемонія Катерини та Сергія відбулася у Львові у 2015 році. Та зараз у родині нічого не змінилося, Притула дуже кохає свою дружину і завжди говорить про неї лише позитивні речі, оскільки крім любові партнери ще й дуже поважають один одного. Тому і виховання дітей дається їм легко.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.