|
14.01.2023 00:08

Хто справжній чоловік Таюне: крім повелителя вовчиць Олега Винника поруч з нею завжди бородатий Митрич (ФОТО)

У мережі з'явилися підозри, хто ж насправді є чоловіком Таюне, яка раніше не афішувала факту свого шлюбу з популярним українським співаком Олегом Винником

Багатьох людей досить-таки часто цікавить життя їхніх кумирів, і особисте в тому числі. Українські знаменитості, як і ми з вами, не завжди охоче офішують подробиці стосунків, адже, як кажуть по всьому світові, щастя любить тишу. Воно і зрозуміло, бо жити під мільйонами пильних поглядів своїх фанатів надзвичайно складно. Попри це, іноді зірки не в силах втримати свої секрети під сімома замками, а шанувальники та шанувальниці, як ніхто, уміють випитати чи видивитися, хто із зірок із ким живе чи зустрічається.

Таюне (справжнє ім’я Таїсія Володимирівна Сватко) –  українська співачка і бек-вокалістка Олега Винника. Починаючи з 2014 року, випустила 7 синглів. Крім того, зірка отримала такі нагороди, як Національна музична премія “Українська пісня року – 2019” та Національна музична премія “Українська пісня року – 2020”.

Ще в далеких 90-х роках жінка одружилася із надзвичайно відомим українським співаком Олегом Винником. Проте Таюне намагається приховувати факт одруження задля того, аби зберегти імідж свого чоловіка.

Таюне та Олег Винник

Прикметно, що останнім часом, у засобах масової інформації нерідко можна побачити, що на багатьох фото поруч зі співачкою постійно є продюсер Олега Винника Олександр Горбенко. Також у певних кругах його називають Митричем. Прихильники та прихильниці не дуже популярної співачки доволі насторожено ставляться до цих світлин, і не виключають, що у зірковій родині розлад і Таюне пішла від чоловіка.

У будь-якому разі, зірка не коментує ажіотаж в Інтернеті, і всім залишається лише здогадуватись, що ж насправді відбувається в зірковій родині співаків, і чи взагалі ще існує родина.