|
14.01.2023 13:56

“Я на Голосі сказала, що я піду з проєкту”: Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Знаменита співачка Христина Соловій дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділилася думками щодо українського шоу-бізнесу і прокоментувала своє ставлення до Тіни Кароль.

З творчістю Христини Соловій українська аудиторія познайомилася на проєкті “Голос країни”. Дівчина стала підопічною Святослава Вакарчука, і варто відмітити, навіть зараз у її творчості можна помітити вплив фронтмена гурту “Океани Ельзи”.

Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Христина завжди створювала лише україномовну музику, має лояльну аудиторію і після початку повномасштабної війни в Україні стала рухати свій репертуар у патріотичному напрямку.

Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Нещодавно артистка дала ексклюзивни коментар у подкасті, в якому обговорила і творчість Тіни Кароль. Христина зізналася, що не тільки не любить репертуар поп-діви, але й нагадала, що свого часу ледь не пішла з проєкту саме через небажання виконувати російськомовний поп.

Так, коли Христина пройшла кастинг та повернула до себе суддів, то заявила, що участь в шоу брати не буде, якщо потрапить до команди поп-діви. Це було досить неочікувано вимога, адже підопічні Тіни перемагали найчастіше.

“Я на “Голосі” сказала, що я піду з проєкту, бо не хочу співати російську попсу. Навіть попри те, що Ані Лорак звалила в рашку і все просто перекреслила, у неї є ці два українськомовні альбоми. У Тіни Кароль я не пам’ятаю жодної пісні, яка б на мене вплинула. Всі її найпопулярніші релізи – це російська музика”, – заявила Христина.

Артистка зізналася, що найбільший вплив на її особистість справили Руслана Лижичко, Ірина Білик та Ані Лорак. Мова йде саме про ранні релізи і творчість дев’яностих та двотисячних . Не дивлячись на зраду та цинічні вислови останньої, Христина визнала, що Кароліна все ж таки має безліч пісень, які стали великим внеском в український шоу-бізнес.

Хоча Святослав Вакарчук також є стовпом популярної української музики, Христина про нього не згадала через те, що мова йшла саме про жінок-виконавців.