“Разом будемо”: Тіна Кароль натякнула, що має стосунки з відомим ведучим – чорнявий красень вищий за Балана

Тіна Кароль цього року дала всім остаточно зрозуміти, що вона готова рухатися далі без Євгена Огіра. З 2013 року її життя було присвячено його пам'яті.

Тіна Кароль. 8 років горювала артистка по своєму коханому Євгену Огіру. Чоловік пішов з життя дуже швидко, не доживши і до 40-ка років. Онкологія забрала всі сили продюсера. Поп-діва ж зареклася заводити стосунки.

Втім, цього року вперше у ній прокинулася надзвичайна жіноча енергія. Вона знову заговорила про закоханість та готовність до зустрічі з чоловіком мрії. Навіть у піснях почала оспівувати не долю жінки у складних обставинах, а нерозділені почуття, душу, що готова розкритися любові.

Співачка на одному з ефірів заговорила, що наступний День народження буде святкувати не сама.

“Домовилися минулого року, що ми “що?” – разом будемо (святкувати)“, – адресувала свої слова зірка ведучому Даніелю Салему.

Як виявилося, поп-діва та колоритний ведучий народилися в один день – 25 січня. Тому в один голос, згадуючи про цей факт, селебрітіз сказали:

“Наш День народження”

Що відомо про другу дитину Тіни Кароль?

Вже не раз співачка заявляла в інтерв’ю про те, що мріє народити ще й сестричку своєму синочку Веніаміну Огіру. Зараз хлопець вже виріс та потрохи стає справжнім чоловіком. Йому зараз вже 13 років, але все одно по-дитячому він ревнує матусю і хоче, аби вона точно зізналася від кого ж буде дівчинка.

Тіна ж заявляє прямо, що думає, як же зробити так, аби завагітніти малюком. Відомо, що нині у неї немає кавалерів, а про свій роман з Даном Баланом вона висловлюється не більше, як про дружню симпатію. Після завершення проєкту “Голос країни” про молдавського мачо поп-діва і не згадує.

Схожі статті