|
17.01.2023 23:51

Олег Винник відгуляв розкішне весілля та засвітився в обіймах нареченої: молодша за Таюне і до того ж заможна

Відомий український виконавець користується неймовірною популярністю серед своїх співвітчизників, як артист і часто запрошується на приватні заходи.

Знаменитий український виконавець Олег Винник побував на великій кількості приватних заходів, частина з яких були зірковими. Втім, одне з найяскравіших та найпам’ятніших свят навіть для фанатів повелителя вовчиць стало весілля сина Оксани Марченко Богдана.

Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Невістка телеведучої є великою фанаткою творчості артиста, а тому була неймовірно щасливою бути нареченою, для якої співає Олег. Співак також симпатизував винуватиці торжества, тому активно її обіймав, посміхався їй і навіть поцілував в щоку.

Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Згодом Винник настільки влився у свято, що вирішив взяти на себе і обов’язки тамади, а тому почав розважати публіку і після свого міні-концерту.

Фанати родини Медведчуків спостерігали за тим, як розкішне весілля доповнювалося неймовірною харизмою повелителя вовчиць, який полонив усю увагу гостей і зробив свято просто незабутнім. Незабутнім у багатьох сенсах, адже згодом Олегу почали активно нагадувати про те, як він добре проводив час у компанії зрадників України.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Віктор Медведчук став фігурантом декількох кримінальних проваджень, потрапив під домашній арешт, а його дружина Оксана Марченко, послуживши жирним натяком на вторгнення російської федерації, втекла з України за 6 днів до війни.

На зв’язок Оксана вийшла лише тоді, коли стало відомо про те, що її чоловіка-олігарха спіймали після його втечі з-під домашнього арешту. Місцеположення ведучої було невідомо, хоча шанувальники здогадувалися, що вона знаходиться в росії. Увесь цей час її старший син Богдан знаходився на території України. Віктор Медведчук потрапив на територію російської федерації аж через півроку після свого затримання у рамках обміну, можливість якого російська сторона спочатку заперечувала.