“Не потрібен своїй дружині”: стало відомо про ускладнення взаємин Винника з сім’єю після його втечі з України

Відомий український виконавець заговорив про втечу Олега Винника з України та пригадав його сім'ю та наслідки, які на неї чекатимуть надалі. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український виконавець Олег Винник вже декілька місяців не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками. Фанати артиста почали здогадуватися, що його немає на Батьківщині. І навіть найвірніші пошановувачі його творчості зневірилися в ньому.

Стало відомо про ускладнення стосунків Олега Винника з сім’єю

Стало відомо про інших дітей Олега Винника
Стало відомо про ускладнення стосунків Олега Винника з сім’єю

Врешті-решт, адвокат співака вирішила все ж таки пояснити, що з ним відбувається. Олег виник дійсно знаходиться в Німеччині, але його відсутність пов’язана з проблемами зі здоров’ям. Варто відмітити, що вони дійсно почалися ще до початку повномасштабної війни, і артист навіть скасовував через це концерти.

Коментар адвоката повелителя вовчиць був опублікований на наступний день після заяви українського виконавця Леньо про те, що Олег Винник після своєї втечі не зможе повернутися до українського шоу-бізнесу без втрат для своєї репутації, а також передрік чоловіку проблеми в родині.

“Ти просто сам, Олег, маєш розуміти, що якщо випадаєш з історичного контексту, з цього українського човна, який бореться з російською імперією, ти просто станеш ніким. Ти не будеш потрібний своїй дружині, своїм дітям. Що ти їм, цим дітям, скажеш?” – емоційно сказав Іван Леньо в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

Варто відмітити, що це вперше, коли колега Олега прямо заговорив про те, що в нього є дружина та діти. До нього до подібного видавалася лише Оля Полякова, яка публічно пожартувала про те, що Олег знімає обручку перед виходом на сцену.

До речі, жодних новин від таємної дружини виконавця Таїсії Сватко також немає. Тому фанати все ж таки схиляються до думки, що жінка евакуювалася разом з чоловіком. Нагадуємо, що старший син Олега Юліан, подейкують, живе в Німеччині. Також у родини є квартира в Берліні та власна студія звукозапису. І ба більше, в Олега Винника на осінь 2022 року анонсований концертний тур Європою.

Схожі статті