|
21.01.2023 23:01

Який діагноз приховує Аліна Гросу? Зірка не встигла реабілітуватися після операції, як вилетіла на лікування

Знаменита українська співачка Аліна Гросу не так давно опинилася в Сполучених Штатах Америки, але як з'ясувалося досі лікується. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська виконавиця Аліна Гросу після початку повномасштабної війни в Україні не на жарт тривожила своїх фанатів проблемами у здоров’ї.

Так, декілька разів виконавиця повідомляла, що відвідує лікарню з метою проходження процедур, а згодом взагалі розповіла про операцію, яка тривала декілька годин і завершилася досить непростою реабілітацією. Також від глядачів не приховався і той факт, що поруч з Аліною, яка мала необхідність у піклуванні та догляді не було її бойфренда Романа Полянського, що посилило чутки про їхні розставання.

Який діагноз приховує Аліна Гросу

Який діагноз приховує Аліна Гросу

На початку зими Аліна зізналася, що покинула Україну та перебралася до Сполучених Штатів Америки з метою підвищити свої професійні навички. На даний момент артистка активно відвідує заняття, які допоможуть їй на творчому попрощі.

Та як з’ясувалося, історія з здоров’ям Гросу не завершилася. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, в якій показала що знаходиться у літаку. Також зірка повідомила, що в летіла на лікування. Але що саме турбує її не розповіла.

Який діагноз приховує Аліна Гросу

Натомість вона попросила пробачення у своїх шанувальників за те, що рідко виходить на зв’язок, а також пояснила, що у зв’язку з останніми подіями, її проблеми здаються їй зовсім не важливими, щоб ділитися ними публічно.

Який діагноз не дає спокою виконавець і досі залишається великою загадкою, однак нещодавно Аліна натякнула, що згодом зможе усім поділитися, коли це буде доречно. Зірка дає зрозуміти, що через повномасштабну війну в Україні, вона не вважає доцільним ділитися особистими проблемами.