|
23.01.2023 12:58

Молода дружина Віктора Павліка знову вагітна? Репяхова зізналася, що вже підбирає ім’я для дівчинки

Позаминулого року молода дружина Віктора Павліка подарувала йому сина Михайла. З тих пір шанувальники співака очікують, що найближчим часом пара може повідомити про ще одне поповнення.

Четверта дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова активно розвиває власний мікроблог впродовж декількох років. Аудиторія дівчини жива, лояльна та активно слідкує за її особистим життям.

На своєму акаунті Катерина розповідає про материнські будні, зіркове життя, творчість її чоловіка Віктора Франковича, про проблеми, з якими їй доводиться зіштовхуватися, а також ділиться своїм досвідом.

Катя Репяхова зізналася, що підбирає ім’я для дівчинки

Після народження спільного сина у пари, аудиторія підозрювала, що найближчим часом може почути про ще одне майбутнє поповнення в сім’ї. Однак, Катерина з цим питанням не квапиться.

Натомість нещодавно їй вдалося заінтригувати публіку проханням. Репяхова попросила своїх підписників розповісти, які дівочі імена їм подобаються. Втім, вона одразу ж підкреслила, що не вагітна.

Катя Репяхова зізналася, що підбирає ім’я для дівчинки

Коли ж одна з дівчат назвала ім’я Ліза, Катя заявила, що Ліза в них уже є. Таким чином блогерка наштовхнула на думку, що поповнення в сімействі все ж таки відбудеться, але не у Катерини і Віктора Павліка, а ймовірно у родичів. Також одну з відповідей Катя супроводила своєю фотографією з вагітним животом.

Нагадуємо, що син Михайло з’явився у Віктора Франковича невдовзі після смерті його третього сина Павла. Хлопець довго хворів на саркому і, врешті-решт, самостійно прийняв рішення завершити лікування та припинити боротьбу. Це стало великою трагедією та втратою для виконавця. Та завдяки коханій дружині та сину музиканту вдалося стати щасливим.