|
24.01.2023 10:52

Імена 10 суддів МастерШеф всіх сезонів: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський і ще 7

Знамените українське кулінарне шоу МастерШеф мало багатьох суддів за свою багаторічну історію: люди були з різних куточків України й навіть світу.

Ектор Хіменес-Браво

Відомий шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво є головним суддею шоу “МастерШеф”. Чоловік входить до списку найкращих шеф-кухарів світу. Ектор Неоднаразово отримував кулінарні нагороди, а в 2011 році йому надали звання World Master Chef.

Ольга Мартиновська

Ольга була учасницею “МастерШеф” у 3-му сезоні. Після перемоги в шоу жінка поїхала на навчання у Францію до кулінарної школи Le Cordon Bleu. Це було її найзаповітнішою мрією. Згодом вона стала суддею “Мастер Шеф. Професіонали 2”.

Володимир Ярославський

Талановитого шеф-майстра почала цікавити кухня ще з 11 років, а вже у свої 17 почав працювати у ресторані. З 2019 року Ярославський став суддею проєкту “Майстер Шеф. Професіонали”. Він також із Ольгою Мартиновською написав книгу “100 рецептів на кожен день”.

Один із суддівського складів

Єлизавета Глінська

Жінка перемогла у відомому шоу “МастерШеф”-2. Згодом Єлизавета розпочала навчання в Парижі. На сьогодні в шеф-кухарки є власна школа кондитера, де вона також викладає.

Дмитро Горовенко

Харизматичний молодий кухар входив у список “25 кращих шеф-кухарів України”. Тоді Дмитрові було лише 26 років. А до складу суддів “МастерШеф” він долучився у 2017 році.

Тетяна Литвинова

Жінка з юного віку цікавилась приготування їжі та їй добре це виходило. Спочатку Тетяна готувала для себе і рідних, потім вона стала кулінарним експертом програми “Все буде добре”. Згодом стала членом журі “МастерШеф”.

Жанна Бадоєва

Українська телеведуча, яка відома своєю проросійською позицією. У 2012 році була у складі суддів кулінарного шоу.

Микола Тищенко

Український політик та ресторатор. Був членом журі у кулінарному шоу на СТБ “МастерШеф” до 2016 року. Після цього Микола Тищенко став ведучим програми “Ревізор”.

Дмитро Танкович

Відомий білоруський шоумен. Він продюсував проєкти: “Хата на тата”, “Здамо будиночок біля моря” і “Коли ми вдома”. Крім цього, був ведучим “МастерШеф”.

Сергій Калінін

Чоловік почав будувати кулінарну кар’єру ще з 9 класу. Однак, Сергій став спочатку не кухарем, а бізнесменом. Згодом він вирішив таки втілити бажання юності. Саме тому протягом п’яти років був суддею на популярному кулінарному шоу.