|
26.01.2023 19:36

Кацуріна вперше за довгий час вийшла в світ у жіночному образі: Дантес оцінив – Кацурін зрозумів, кого упустив

Даша Кацуріна відома рестораторка, блогерка та засновниця власного бренду одягу. А також вона мама двох діточок. Навіть складно уявити, як вона все встигає контролювати, та ще й переживати складні періоди в житті.

Але до ситуації з розлученням та початком стосунків з Володимиром Дантесом, дівчина не була настільки популярною особистістю і в неї було більше часу на такі справи. А зараз і війна вплинула на зайнятість, і поява другої дитини й переворот в особистому житті.

Даша Кацуріна

До речі Дашу завжди хейтять за її стиль, багатьом здається, що його взагалі у дівчини немає і вона одягає перше, що випаде із шафи. Але це зовсім не так, Даша просто любить вільний стиль, тому такі широкі светри, кофти та брюки є невід’ємною частиною гардероба. Звісно, що це не робить її жіночною і не підкреслює її гарну струнку фігуру, яку дівчина зберегла після народження двох дітей. Та певно й такої мети вона не має.

Стиль Кацуріної

Насправді у сучасному світі дівчата переходять від класики та жіночності, до спорту та оверсайзу. Це зручно, практично й можна сховати всі надумані недоліки. А вони є у всіх, навіть у дівчат з ідеальною фігурою.

Тож, Даша часто чує на свою адресу некоректні коментарі з приводу свого стилю. Та насправді, кожна публічна людина піддається критиці, і це нормально. Кожна знаменитість вже до цього звикла, тому, й Кацуріна не реагує на такі слова.

Та днями зовсім несподівано для всіх у мережі з’явилось фото, на якому Даша виглядає дуже жіночно та стильно. Її волосся акуратно накручене, одяг більш-менш підкреслює фігуру, а не приховує все, що тільки можна. І варто сказати, що в такому образі дівчина виглядає зовсім інакше.

Можливо на це впливає те, що Даша вже перебуває у стосунках з іншим чоловіком, який так впливає на неї, хоча причини можуть бути взагалі не такими, якими їх можна собі уявити. Але те, що так Кацуріна виглядає більш жіночною, це факт.