В джинсах Кацуріна, топі з прозорих бус: Дорофєєва після розлучення з Дантесом відмовилася від послуг стиліста

Прозорий, скляний топ та хлоп'ячі джинси — Надя Дорофєєва показала підписникам новий образ. Після розлучення з Дантесом імідж співачки помітно змінився. Невже новий обранець забороняє знаменитості носити міні?

Вже дев’ятий місяць поспіль публіка обговорює розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Для тих, хто слідкує за життям артистів українського шоу-бізнесу ця новина стала справжньою несподіванкою, оскільки нічого не передбачало, що подружжя не щасливо одне з одним. Артисти прожили у шлюбі близько семи років та за цей час стали улюбленою зірковою парою глядачів.

Володя Дантес та Надя Дорофєєва розлучилися у березні 2022 року
Володя Дантес та Надя Дорофєєва розлучилися у березні 2022 року

Надя та Вова складали враження щасливої родини та фанати чекали, що ось ось знаменита сім’я повідомить новину про поповнення. Але ця любовна історія мала інший фінал. Зараз, коли екс-партнери діляться своїми почуттями та думками в різних інтерв’ю стає зрозуміло, що не все було так райдужно, як здавалося зі сторони. Своє розлучення зірки пояснюють втратою інтересу один до одного, але шанувальники підозрюють, що є й інша правда.

Надя Дорофєєва ходить у рваних джинсах після розлучення з Дантесом
Надя Дорофєєва ходить у рваних джинсах після розлучення з Дантесом

Давно чи недавно, майже кожен хоча б раз переживав розставання з людиною, яку колись кохав. І зрозуміло, що це ніколи не буває просто і потрібен час для того, щоб оговтатися від душевних переживань. Але на диво, Надя не тільки доволі швидко прийшла до тями після розлучення, а й знайшла нового обранця. Хлопцем знаменитої співачки став друг сім’ї Міша Кацурін. Прихильники загадуються над питанням, чи не дружив Михайло з Надією занадто тісно ще до офіційного розлучення з Дантесом?

Фанати звернули увагу, що останнім часом Дорофєєва змінилася: виглядає схуднувшою та втомленою, забула про зачіски та макіяж, а розкішні вбрання та сукні перетворилися на широкі джинси, які виглядають так, наче виконавиця вкрала їх у нового хлопця.

Цікаво, що Дантес теж не нудьгував довго та аби не витрачати зайвий час на знайомства та пошуки дівчини, почав зустрічатися з колишньою дружиною Кацуріна, Дашею.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була однією з суддів вокального проєкту “Голос країни”.

Схожі статті