Давно не Мейхер і не Грановська: відома співачка розкрила, яку правду приховує її паспорт вже багато років

Надія Мейхер розповіла, яке насправді прізвище взяла. Насправді, за паспортними даними, співачка вже давно має абсолютно інше прізвище. Деталі в статті.

Понад 20 років Надія Мейхер є мрією для багатьох чоловіків, і недарма, адже має фантастичні зовнішні дані, харизму, талант та риси, притаманні бажаній жінці.

Однак, її блискуча кар’єра на сцені вже далеко позаду, і складається враження, наче вона про це навіть не шкодує. Так, свого часу Надія Грановська сама захотіла піти зі сцени, з великим зусиллям їй вдалося розірвати контракт з продюсерами та розійтися з ними на хорошій ноті.

Цікаво, що незабаром вона повернулася, але ненадовго. За цей час в її житті багато чого змінилося: було декілька шлюбів, вагітності та зміни діяльності.

Надія Мейхер розповіла, яке насправді прізвище взяла

Мейхер зачарувала жіночним образом від власного бренду
 Надія Мейхер розповіла, яке насправді прізвище взяла

В Україні вона зараз відома під прізвищем Мейхер. А основна діяльність здебільшого була направлена саме на кіно, в якому співачка неодноразово з’являлася. Особливо її бажали бачити в комедіях.

Але за паспортними даними, Надія вже давно має інше прізвище. Так як зірка вийшла заміж за російського бізнесмена, вона взяла прізвище Уржумцева. Цікаво, що після укладання цього союзу вона також створила власний бізнес і зараз активно займається продажем одягу власного бренду.

Після 24 лютого Надія підтримувала Україну, але пізніше видалила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram усі минулі дописи, і зараз навіть не показує, де проживає. Неодноразово в мережі з’являлася інформація про те, що нібито насправді Мейхер разом з чоловіком поїхала до російської федерації, і мешкає там.

Сама співачка та акторка на цю новину ніколи не відгукувалася і ніяк її не коментувала, хоча здебільшого знаменитості намагаються одразу прояснювати такі ситуації, адже вони загрожують скандалом. Навпроти, Надія обирає шлях повної інформаційної тиші, мабуть, сподіваючись, що до неї просто не стануть чіплятися. Але свій бізнес вона продовжує вести саме в Україні.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?