Бебі-бум на 1+1: вагітні Марічка Падалко, Неля Шовкопляс, Наталія Мосейчук та інші ведучі сколихнули мережу

Незважаючи на щільний графік роботи ці успішні та красиві ведучі з телеканалу 1+1 завжди залишаються насамперед жінками. Вони створюють сім'ї та народжують дітей. Дехто встиг сходити в декрет тричі.

На телеканалі 1+1 працює багато красивих та успішних жінок, які, незважаючи на щільний графік роботи, встигли кілька разів сходити у декрет. Багато хто виходив в ефір на останніх термінах вагітності.

Наталія Мосейчук

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

На телеекранах Наталія Мосейчук завжди виглядає дуже серйозною, однак у житті вона любляча дружина та дбайлива мати двох дорослих синів. Під час другої вагітності у 2012 році ведуча зробила красиву фотосесію для одного з популярних журналів і якби не вона, то ніхто не помітив би, що 38-річна зірка скоро знову стане мамою.

Марічка Падалко

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

За час своєї кар’єри на телебаченні ведуча новин Марічка Падалко встигла тричі сходити до декрету. У інтернеті практично немає її вагітних фотографій, лише в хроніці зі зйомок, а також один знімок із сімейного архіву, який випадково просочився в Мережу.

Неля Шовкопляс

Вагітна Неля Шовкопляс

Ведуча ранкової програми на каналі 1+1 Неля Шевкопляс щаслива мати двійнят, причому народила вона своїх синів ще до того, як вперше вийшла в ефір, тому вагітних фото Неллі в студії ви не знайдете. Натомість у Мережі є знімки з фотосесії, яку Шовкопляс зробила, щоб зафіксувати цей зворушливий і хвилюючий момент на пам’ять.

Катя Осадча

Вагітна Катя Осадча
вагітна Катя Осадча

Найбільше вагітних знімків у Каті Осадчої. Зірка “Світського життя” до самих пологів виходила в ефір і поверталася через місяць після народження синів. На перших термінах (і в першу, і в другу вагітність) стилісти телеканалу 1+1, на прохання телезірки, завжди підбирали вбрання, що приховувало животик. А коли він ставав надто помітним, то вибирали для зірки світської хроніки найрозкішніші сукні.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?