Бебі-бум на 1+1: вагітні Марічка Падалко, Неля Шовкопляс, Наталія Мосейчук та інші ведучі сколихнули мережу

Незважаючи на щільний графік роботи ці успішні та красиві ведучі з телеканалу 1+1 завжди залишаються насамперед жінками. Вони створюють сім'ї та народжують дітей. Дехто встиг сходити в декрет тричі.

На телеканалі 1+1 працює багато красивих та успішних жінок, які, незважаючи на щільний графік роботи, встигли кілька разів сходити у декрет. Багато хто виходив в ефір на останніх термінах вагітності.

Наталія Мосейчук

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

На телеекранах Наталія Мосейчук завжди виглядає дуже серйозною, однак у житті вона любляча дружина та дбайлива мати двох дорослих синів. Під час другої вагітності у 2012 році ведуча зробила красиву фотосесію для одного з популярних журналів і якби не вона, то ніхто не помітив би, що 38-річна зірка скоро знову стане мамою.

Марічка Падалко

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

За час своєї кар’єри на телебаченні ведуча новин Марічка Падалко встигла тричі сходити до декрету. У інтернеті практично немає її вагітних фотографій, лише в хроніці зі зйомок, а також один знімок із сімейного архіву, який випадково просочився в Мережу.

Неля Шовкопляс

Вагітна Неля Шовкопляс

Ведуча ранкової програми на каналі 1+1 Неля Шевкопляс щаслива мати двійнят, причому народила вона своїх синів ще до того, як вперше вийшла в ефір, тому вагітних фото Неллі в студії ви не знайдете. Натомість у Мережі є знімки з фотосесії, яку Шовкопляс зробила, щоб зафіксувати цей зворушливий і хвилюючий момент на пам’ять.

Катя Осадча

Вагітна Катя Осадча
вагітна Катя Осадча

Найбільше вагітних знімків у Каті Осадчої. Зірка “Світського життя” до самих пологів виходила в ефір і поверталася через місяць після народження синів. На перших термінах (і в першу, і в другу вагітність) стилісти телеканалу 1+1, на прохання телезірки, завжди підбирали вбрання, що приховувало животик. А коли він ставав надто помітним, то вибирали для зірки світської хроніки найрозкішніші сукні.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.