Дали коханню шанс, але нічого не вийшло: ось чому Ектор Хіменес-Браво і Таня Стребкова не залишилися разом

Знаменитий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво усе життя холостий. І в його житті було безліч шанувальниць, які намагалися зайняти місце в його серці.

І хоча одна з них не змогла увійти в його життя, вона змогла добре запам’ятатися аудиторії, яка щиро її полюбила за безпосередність, щирість та бажання бути коханою. Мова йде про Таню Стрєбкову, котра свого часу усіма можливими силами підкорювала колумбійця на очах усієї країни.

Це було неймовірно смішно, дуже мило та ніжно. Любов красивої жінки не можу порівнятися абсолютно ні з чим всьому світі, але Ектор, хоча і оцінив старання красуні, але не зміг її полюбити у відповідь.

Ектор Хіменес-Браво розповів про стосунки з Тетяною Стрєбковою

Найдивніші страви, які бачив Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво розповів про стосунки з Тетяною Стрєбковою

Так, Тетяна приходила на зйомки не раз, і все нібито заради того, щоб підкорити зірку. Шанувальники почали вмовляти шеф-кухар як все ж таки дати їй шанс, адже вони здавалися ідеальною парою. І це сталося. Молоді люди сходили на побачення, і навіть зробили у зв’язку з цим цілий сюжет, однак ніяка хімія їм не допомогла порозумітися.

Поки Тетяна фліртувала із суддею, це здавалося надзвичайно милим і вельми хорошим початком потенційно. Втім, коли вони залишилися вдвох, все кардинально змінилося, і Тетяна не тільки не змогла далі підкорювати актора своїм шармом, але і в якомусь сенсі вкотре довела на своєму прикладі, що між людьми може бути напруга, але вона не гарантує почуттів.

Зіркам телебачення не було про що говорити між собою. Ектор зізнався, що в них були абсолютно різні сфери інтересів, діяльності, а тому спілкування було дуже складним і вимагало багато зусиль. Він прекрасно ставився до Тетяни, але цього було зовсім недостатньо для розвитку стосунків.

Вже зовсім скоро у його житті з’явилася інша жінка, яка змогла його підкорити, і навіть стати його нареченою. Це була українка Ганна, яка познайомилася з батьками кухаря, і мала стати його дружиною. Що стало кінцем стосунків до сьогодні невідомо. Ектор вважає, що його кохання зруйнувала публічність.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.