У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Як відомо, Віктор Павлік давно офіційно багатодітний батько, адже відріз них шлюбів в нього з’явилося троє синів і одна дочка. На превеликий жаль, свого на той час молодшого спадкоємця артист був вимушений поховати. Павло помер після виснажливої боротьби з онкологією.

Зірка усіма можливими способами намагався допомогти сину, а також полегшити його випробовування, однак нічого не вийшло. Втомившись, Павло вирішив, що хоче завершити лікування.

Дочка Віктора Павліка повідомила про поповнення в сім’ї

Втім, в зірки залишилися люди, заради яких Віктор Франкович готовий жити далі, працювати, і робити все необхідне: все, що потребується. Тим паче, що незабаром після смерті Павла у Павліка народився маленький син Михайло.

Так само у зірки вже давно є онуки. Але часом щастя приносить не тільки народження дітей в сімействі, але поява крихітних улюбленців, які можуть значно спростити життя, зробити його набагато світлішим та ніжнішим.

Віктор Павлік з дочкою Христиною
У родині Віктора Павліка сталося поповнення

Так, днями дочка Віктора Франковича Христина повідомила про те, що в її родині з’явилася пухнаста крихітка. Мова йде про кішку, яку вона підібрала, судячи з усього, з вулиці. Про це стало відомо завдяки публікації дівчини на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У родині Віктора Павліка сталося поповнення

“Декілька місяців тому не стало моєї киці, яка прожила зі мною 14 років. Це була дуже важка втрата, і я довго наважувалася завести пухнастого друга. Побачивши цю красуню не змогла пройти повз. Маленька розумничка, яка чомусь опинилася на вулиці. Тепер у неї є ми, а вона є у нас. Поки що без імені, але ми в процесі”

Нагадуємо, що не так давно дружина Віктора Павліка давала коментар на рахунок імовірного поповнення в сім’ї, і зізналася, що виявляється співак не хоче ставати батьком ще раз. Однак, блогерка має на цей рахунок інші погляди.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.