У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Як відомо, Віктор Павлік давно офіційно багатодітний батько, адже відріз них шлюбів в нього з’явилося троє синів і одна дочка. На превеликий жаль, свого на той час молодшого спадкоємця артист був вимушений поховати. Павло помер після виснажливої боротьби з онкологією.

Зірка усіма можливими способами намагався допомогти сину, а також полегшити його випробовування, однак нічого не вийшло. Втомившись, Павло вирішив, що хоче завершити лікування.

Дочка Віктора Павліка повідомила про поповнення в сім’ї

Втім, в зірки залишилися люди, заради яких Віктор Франкович готовий жити далі, працювати, і робити все необхідне: все, що потребується. Тим паче, що незабаром після смерті Павла у Павліка народився маленький син Михайло.

Так само у зірки вже давно є онуки. Але часом щастя приносить не тільки народження дітей в сімействі, але поява крихітних улюбленців, які можуть значно спростити життя, зробити його набагато світлішим та ніжнішим.

Віктор Павлік з дочкою Христиною
У родині Віктора Павліка сталося поповнення

Так, днями дочка Віктора Франковича Христина повідомила про те, що в її родині з’явилася пухнаста крихітка. Мова йде про кішку, яку вона підібрала, судячи з усього, з вулиці. Про це стало відомо завдяки публікації дівчини на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У родині Віктора Павліка сталося поповнення

“Декілька місяців тому не стало моєї киці, яка прожила зі мною 14 років. Це була дуже важка втрата, і я довго наважувалася завести пухнастого друга. Побачивши цю красуню не змогла пройти повз. Маленька розумничка, яка чомусь опинилася на вулиці. Тепер у неї є ми, а вона є у нас. Поки що без імені, але ми в процесі”

Нагадуємо, що не так давно дружина Віктора Павліка давала коментар на рахунок імовірного поповнення в сім’ї, і зізналася, що виявляється співак не хоче ставати батьком ще раз. Однак, блогерка має на цей рахунок інші погляди.

Схожі статті