Categories Шоу-бізнес

Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку? Молода, скромна, але знаменита

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян багато років перебував у шлюбі з іншою до зустрічі з Тонею Матвієнко. Однак, роман з зіркою все змінив.

Участь у шоу “Голос країни” принесла Арсену Мірзояну та Тоні Матвієнко велике кохання. Навіть той факт, що у музиканта ж дружина та діти не зміг завадити розвитку цих стосунків.

Мати Тоні Ніна Митрофанівна доклала неймовірних зусиль, щоб покласти край зв’язку своєї дочки з одруженим чоловіком. Та все дарма.

Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку

Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку

І ця любов швидко принесла плоди закоханим: Тоня завагітніла. Арсен тим часом вже пішов від благовірної, залишивши та їй дітям всі зароблені кошти.

Виконавець прийшов до будинку Ніни Матвієнко і став там жити разом з її донькою. Згодом народилася красуня-дочка, яку назвали на честь бабусі. Ніна росте лагідною, ніжною та активною дитиною, яку дуже люблять та плекають.

Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку

Разом зі своїми старшими братами дівчинка бачиться часто, адже зірковий батько підтримує зв’язок зі спадкоємцями і намагається його не обривати. Певні зміни він вніс і в життя своєї падчерки Уляни.

Дівчина мала колосальні проблеми у спілкуванні зі своєю матір’ю, і навіть не жила з нею разом на той момент, коли Тоня вступила в роман. Та зрозумівши, що нарешті співачка знайшла своє щастя і зможе насолоджуватися сімейним життям, Уляна прийняла рішення повернутися додому.

Зараз родина знаходиться в розлуці. Антоніна евакуювала молодшу дочку до Великобританії, Арсен Мірзоян залишився в Україні і активно гастролює. Розставання дається парі не просто, але виконавиця постійно приїжджає додому та проводить час з коханим чоловіком.

Share