“Вирішили святкувати за кордоном”: Тоня Матвієнко забрала 7-річну доньку Мірзояна з України на день народження

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вразила фанатів рішенням повернутися за кордон після зимових свят. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Тоня Матвієнко, як і більшість зіркових мам була вимушена після початку повномасштабної війни в Україні евакуюватися разом з дитиною за кордон. Спочатку родина знайшла для себе прихисток в Португалії, потім перебралася у Великобританію, де маленька Ніна пішла в школу.

Тоня Матвієнко забрала 7-річну доньку Мірзояна з України

Тоня Матвієнко заявила, що не зможе пробачити зраду Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко забрала 7-річну доньку Мірзояна з України

Тоня час від часу приїжджала додому, щоб побачитися зі своєю матір’ю Ніна Митрофанівною, коханим чоловіком Арсеном Мірзояном та старшою дочкою Уляною. І лише на зимові Канікули артистка дозволила собі декілька тижнів відпочинку на батьківщині разом зі своєю сім’єю.

15 січня спадкоємиця Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна Ніна святкує свій 7-й день народження. І як з’ясувалося, маленька красуня буде зустрічала його за кордоном, не у колі своєї великої та люблячої сім’ї. Тоня створила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на цю тему та пояснила, що вони з Арсеном Мірзояном цього зовсім не хотіли. Однак, саме так склалися обставини.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися під час участі у вокальному шоу “Голос країни”. На той час виконавець був одруженим та виховував двох дітей. Тоня в свою чергу була самотньою, але мала дочку від попередніх стосунків.

Молоді люди швидко зійшлися, Арсен вирішив розлучитися, залишив усі свої статки попередній сім’ї та переїхав до Ніна Митрофанівни Матвієнко додому, де до сих пір проживає. Легендарна співачка хоча і була проти стосунків з одруженим, але свого зятя щиро полюбила.

Схожі статті