|
01.02.2023 20:09

Який вигляд мала Катя Осадча в дитинстві – покажуть бабусині фото з архіву: “Зберігає мої фото дитячі”

Нині відома на весь світ телеведуча передачі "Світське життя" Катя Осадча перетворилась на повноцінного волонтера. Але колись ця сильна жінка була маленькою дитиною.

Катерина з дитинства була активною та непосидючою, а дар захоплювати слухача в дитинстві тренувала на собаці, яка завжди уважно слухала маленьку Катю та дивилась їй прямо у вічі. Також у юності дівчина  захоплювалася музикою і танцями. Але далі захоплень це не зайшло.

Осадча в дитинстві

Та Каті довелось швидко подорослішати, оскільки вже у 13 років за власним бажанням дівчина зайнялась моделінгом і навіть їздила працювати за кордон. Тоді, на щастя, батьки Каті не заважали їй робити те, що їй подобається.

За кордоном дівчина прожила 5 років, і саме це зробило її самостійною та дисциплінованою. А також допомогло вивчити мову. Загалом життя Каті розвивалося досить стрімко, бо у 18 вона ще й вийшла заміж. А також вирішила зайнятися тележурналістикою та довгий час займалася вивченням української мови, оскільки не володіла нею досконало.

Катя Осадча

Так, незабаром Осадча народила сина Іллю, а потім з нею сталося розлучення. І це був новий етап у житті молодої жінки, оскільки вона присвятила всю себе роботі та вихованню сина. Та з роками таки знайшла й сімейний затишок разом з колегою Юрієм Горбуновим.

Та зараз життя настільки шалене, що якої вирішила піддатися спогадам з дитинства, коли не було жодних турбот та тим більше війни. Тому, у сторіс в соцмережі instagram Катерина виклала дитяче фото, яке досі зберігає її бабуся, оскільки для неї Катя завжди дитина.

Дитяче фото Каті Осадчої

На фотокартці видно, що Осадча майже школярка, мила, з білявим волоссям та чубчиком. Також помітно, що дівчина щаслива та радісна. Певно, тоді посиденьки з бабусею були вдалими.