“Викреслюю цю людину назавжди зі свого життя”: Осадча піддалась емоціям та публічно накинулася на Денисову

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча публічно присоромила хореографа Тетяну Денисову за її участь в російських шоу. Усі деталі в нашій статті.

Після 24 лютого знаменита українська хореографиня Тетяна Денисова жодного слова не сказала про війну. На хейт зі сторони українського суспільства відреагував її колишній чоловік Олександр Кривошапко, який запевнив, що танцюристка усе розуміє, на стороні своєї батьківщини, але не може нічого сказати або вдіяти через те, що знаходиться на території російської федерації. Мовляв, боїться путінських репресій.

Тетяна Денисова відреагувала на війну в Україні обурливим чином
Катерина Осадча публічно присоромила Тетяну Денисову

Катя Осадча піддалась емоціям і публічно накинулася на Денисову

Нещодавно на поведінку своєї колеги відреагував знаменитий український хореограф Євген Кот. Чоловік створив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій заявив, що викреслює Денисову зі свого життя.

В свою чергу Катерина Осадча перенесла цю публікацію на свою сторінку і зробила допис, в якому розкритикувала Євгена за запіздалу реакцію. Але до критики Тетяни долучилася, також вказавши на те, що ця жінка роками працювала в російській федерації і в Україні. Мовляв, таких зірок в українському інформаційному просторі та медіа бути не має.

Катерина Осадча публічно присоромила Тетяну Денисову

Варто відзначити, що Тетяна Денисова опинилася серед тих зірок, які свого часу перебралися на російське телебачення, але майже не згадувалися в ЗМІ і не критикувалися глядачем. Тобто долі Ані Лорак та Світлани Лободи хореографині вдалося уникнути.

Але здається, що цього разу колеги знаменитості не мають наміру спустити їй це з рук і починають активно обговорювати моральність роботи на російськосу телебаченні після анексії Криму, а також повну “аполітичність” цих зірок.

Схожі статті