Categories Шоу-бізнес

Майже як Дантес: в стосунках з Кацуріним Надя Дорофєєва стала носити чоловічий стиль (ФОТО)

Українська співачка Надія Дорофєєва завжди мала смак та вміло підбирала нові образи. Як тепер виглядає зірка та, що зазвичай полюбляє носити? Дізнавайтеся в нашій статті. 

Улюблениця мільйонів Надія Дорофєєва поділилася новим дописом в Instagram, де зазначила, що примірки нового образу для неї — це теж творчість і вимагає певних зусиль:

“Примірки для мене це теж творчість і час побути тільки з собою, скласти новий лук, зміксувати щось нове, підняти собі настрій і знов зрозуміти, що нічого вдягнути. Така от терапія є в мене. Іноді допомагає”, – в жартівливій формі поділилася Надя.

Проте не всім цей стиль прийшовся до смаку. Під коментарями під відео підписники написали власну думку:

“Якась дивна мода”, “Більше не сприймається”, “Не знаю, як кому, але мені такий стиль не подобається”.

Співачка часто ділиться зі своїми фанатами цікавими знімками. На публіці всі звикли бачити Надю Дорофєєву: яскраву, оригінальну, сучасну та молодіжну. У гардеробі присутні різні принти. Не приховувала артистка й того, що обожнює корсети, боді та всі речі, що ідеально підкреслять її вишукану фігуру.

Особливо доречно, Надя вміє поєднувати спортивний стиль із ніжними сукнями, або худі зі спідницями. Неодноразово до щоденних образів зірка додавала прикраси, окуляри та оригінальні сумочки.

Нагадаємо, що пара Володимира Дантеса та Надії Дорофєєвої офіційно розійшлися. Натомість зараз серце зірки зайняте українським ресторатором Мішею Кацуріним. Спочатку вони були друзями та товаришували сім’ями. Кацурін розлучився зі своєю дружиною Дашею після 7 років подружнього життя і зараз зустрічається з Дорофєєвою.

Share