31-річна Надя Дорофєєва не встигла розлучитися, а вже планує дітей: готується і грається з малюками у Варшаві

Українська співачка та екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва показала, де саме вона зараз знаходиться та розповіла, як підтримує переселенців.

Екс-солістка гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва виїхала з України після 24 лютого, коли розпочалося повномасштабне вторгнення російських окупантів на території України. Офіційно про це артистка не повідомляла, однак це стало зрозуміло, коли Надя поділилася фотографіями з Варшави, де вона відвідала переселенців з її Батьківщини.

“Війна змусила багатьох дорослих та маленьких українців залишити рідну країну. Сьогодні ми завітали до наших біженців у Варшаві. Була вражена тим, як тепло тут приймають: годують, надають одяг, іграшки…Але, звісно, це ніколи не замінить дім!”, – зауважила Надя.

Як виявилося, артистка прибула, аби підняти моральних дух людям, які покинули рідні домівки в пошуках миру, поспілкуватися з ними, а також допомогти речами першої необхідності. Особливо багато часу Дорофєєва провела разом із дітьми, що особливо розчулило її прихильників. Довгий час шанувальники Наді чекали на її власного малюка, однак у березні вона оголосила про розлучення зі своїм чоловіком – співаком Володимиром Дантесом, зазначивши, що малюків найближчим часом не планує.

Пізніше виконавиця розповіла, що у Варшаві вона знаходиться разом із київським футбольним клубом “Динамо”. Разом вони планують збір коштів для українців на благодійному матчі.

“Сила – у єднанні! Сьогодні ми з хлопцями з Динамо-Київ представляємо Україну у Польщі та маємо спільну мету – зібрати такі необхідні нашій країні кошти!” – поділилася Дорофєєва.

Нагадаємо, що декілька днів тому в мережі з’явився знімок, на якому Надю помітили у Барселоні разом із київським ресторатором Михайлом Кацуріним – парі приписують роман. Коментарів щодо цієї теми поки що не надала жодна зі сторін.

Надю Дорофєєву і Михайла Кацуріна помітили в Барселоні
Надю Дорофєєву і Михайла Кацуріна помітили в Барселоні

 

Схожі статті