Categories Шоу-бізнес

Куди зникла Ольга Мартиновська? Суддя “МастерШеф” втекла в глухе село та зізналася чому: “В депресії”

Знаменита українська шеф-кухар Ольга Мартиновська вийшла на зв'язок та пояснила, де вона знаходиться та чому поїхала. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Початок повномасштабної війни в Україні Ольга Мартиновська переживала вельми важко. Однак, щоб втриматися, вона почала займатися волонтерством. Зокрема, декілька місяців зірка їздила за ліками на кордон з Польщею, щоб рятувати киян, які не могли знайти їх в аптеках.

І хоча здавалося, що шеф прийшла до тями, нові чутки про контрнаступ знову стали причиною сильної тривоги у зірки. Ольга навіть питала у своїх шанувальників, що вони думають з цього приводу, і чи варто знову евакуйовуватися.

Куди зникла Ольга Мартиновська

Куди зникла Ольга Мартиновська

Нещодавно шанувальники помітили, що Ольга почала менше виходити на зв’язок і нібито, як зникла з інформаційного простору. Як з’ясувалося пізніше, зірка опинилася в селі, де немає зв’язку та інтернету.

Про це вона повідомила сама на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ольга опублікувала фотографію місцевих пейзажів та пояснила, що вона не в депресії, як запідозрила її підлегла, а просто відпочиває разом з дочкою, і сприймає дану поїздку, як ретрит, адже не має можливості почитати новини.

Куди зникла Ольга Мартиновська

Нагадуємо, що у зірки є одна дочка Віруня, безпеку якої Ольга ставить над усе. Втім, не дивлячись на свої обов’язки перед спадкоємицею, Ольга знайшла в собі сили боротися на інформаційному фронті. Разом з колегою та другом Володимиром Ярославським шеф неодноразово влаштовувала благодійні заходи та ввечері, метою яких був збір коштів для України. Ба більше, в мережі їм вдалося зібрати мільйон для дітей, які лікуються в лікарні Охматдит. Ці кошти вони отримали з продажу своєї спільної кулінарної книги, за яку кожен покупець міг заплатити стільки, скільки хоче.

Share