|
04.02.2023 19:37

Молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та вже збирає гардероб для майбутньої доньки: мрія Репяхової

Автор: Юлія Ящук

Союз між Віктором Павліком та Катерини Репяхової вважають доволі молодим – і це не дивно. Пара одружилася у 2020 році. Через трагічні події у сім’ї Павліка, гучного гуляння не було, проте це не заважало їм кохати одне одного ще сильніше.

В подружжя є спільний син Михайло, що з’явився на світ у 2021 році. Нагадаємо, що Віктор Павлік був тричі одружений, тому, крім сина від Катерини, має ще трьох дітей від попередніх шлюбів.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram, Катерина Репяхова поділилася зворушливими відео, де вони з мамою, перебирали одяг, щоб віддати їх друзям, які народили. Цікаво є те, що жінка зіркового чоловіка ніколи не приховувала, що дуже хоче дівчинку. Тому деякі з речей, вирішили залишити для майбутньої доньки.

Сторіз Катерини Репяхової

Як ми встигли зазначити, Віктор Павлік офіційно був одружений на чотирьох жінках. Сам співак, ніколи не заперечував, що мав насичене життя. Першу обраницю, звали Лілія. Вони одружилися, коли йому було 18 років. В шлюбі народився його перший син – Олександр.

Другою дружиною, була Світлана. Пара прожила разом 8 років, де на світ з’явилася їх спільна донька – Світлана.

Третьою була Ларина Созаєва, з якою зустрівся в Тернопільській філармонії. Пара декілька разів розривали відносини, після ж, знову поверталися один до одного. Цей шлюб – виявився поки найдовшим: разом Лариса та Віктор прожили 20 років.

Четвертий шлюб Віктора, був з обраницею Катериною Репяховою. Вони познайомилися 4 листопада 2015 року. Пара одружилася 29 травня 2020 року. Після 15 червня, з’явився їхній спільний син Михайло. Проживають, наразі, щасливе подружнє життя разом.