“Ніяк не лікується”: Катерина Репяхова розповіла про проблему крихітного сина. Віктор Павлік стримано мовчить

Катерина Репяхова, яка зараз перебуває закордоном, поділилася проблемою: маленький синочок від Віктора Павліка підхопив дивний недуг. Лікарі нічого не змогли зробити.

Катерина Репяхова часто ділиться подіями зі свого життя. Відкрита і позитивна, вона намагається не навантажувати своїх прихильників сумними новинами. Проте, у цей раз блогерка не змогла змовчати.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка, яка вперше стала мамою у 2021 році, зіштовхнулася з проблемою. Крихітний синочок Михайлик занедужав. Як відповідальна ненька, Катя не стала чекати дива та стрімголов відправилася до лікарів. Зараз обраниця артиста перебуває в Ізраїлі, де найкраща медицина. Втім, навіть тамтешні світила науки не змогли враз вилікувати дитину.

“Проконсультувалися з ізраїльським педіатром. Каже, це точно не алергія. Скоріше за все в нас не вірус, а висипання – реакція на температуру, яка була вночі. Вірус ніяк не лікується”, – зазначила Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла про проблему крихітного сина

Це вже не перший виклик, який припав на долю матусі-початківця. Непростий досвід пережила Катя, коли тікала від біди в Україні закордон. На початку весни жінка разом з синочком та своєю мамою відправилася спершу у Німеччину, а згодом попрямувала до родичів в Ізраїль. Віктор Павлік весь цей час перебував на Батьківщині.

Нагадаємо, що музикант одружився з концертною директоркою у 2020 році. Великого весілля зіграти не вдалося, адже на той час артист рятував свою третю дитину – Павла. Хлопця не стало серпні того ж року. Знаменитий чоловік досі вірить, що душа його сина поруч.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.