Каменських, Дорофєєва і Полякова досягли бажаного та відбили своїх чоловіків у суперниць: були коханками

Особисте життя співачок Каменських, Дорофєєвої та Полякової викликають неабияку зацікавленість у їх прихильників. Проте в їх чоловіків – вони не є першими обраницями.

Неймовірні, палкі та щирі почуття можуть пройти через багато випробувань – наші зірки теж не виключення.

Настя Каменських

Одна із найпопулярніших пар українського шоу-бізнесу. Весілля молодята справили 23 травня 2019 року. Нагадаємо, що до подружнього життя, вони були колегами по роботі й довгий час виступали в гурті “Потап і Настя” пліч-о-пліч.

В Потапа була дружина Ірина Горова, з якою вони вирішили розлучитися у 2016 році. Мають спільного сина – Андрія. Подейкують, що романтичні стосунки в Олексія та Насті зав’язалися ще тоді, коли у Потапенка була сім’я, проте в цьому ми можемо тільки здогадуватися.

Оля Полякова

Енергійна та запальна співачка Оля Полякова не дуже любить робити акцент на своєму особистому житті, адже вважає, що краще не змішувати її з творчістю.

Історія їх кохання розпочалася зі знайомства Вадима із суперблондинкою на корпоративі. Буряковському відразу ж, сподобалася Оля і він закохався. Пара одружилася у 2004 році. Полякова поділилася, що при знайомстві з нею, він навіть й уявити собі не міг, що це справжнє випробування – жити з артисткою.

Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський

Зараз, пара виховує спільних дітей – Машу та Алісу. Нагадаємо, що Вадим був одружений з іншою жінкою, коли їхні почуття вже набирали обертів. Як зазначила сама артистка, вона дійсно була коханкою свого чоловіка, але не довго, бо він дуже рішучий і не став мучити ні одну, ні іншу.

Надя Дорофєєва

Особисте життя цієї особистості, неабияк сколихнуло всю мережу в інтернеті. Надя Дорофєєва та Володимир Дантес – колишнє зіркове подружжя. Здавалося, що у пари щире та світле кохання. Проте, нещодавно, у березні 2022 року, пара розлучилася після, близько семи років сімейного життя. Дітей за цей час в них так і не було. Але, ще більшою новиною, стала звістка про те, що в Наді з’явився новий бойфренд – ресторатор Міша Кацурін.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Хочеться згадати, що до початку романтичних стосунків, вони були друзями й товаришували сім’ями. Кацурін розлучився зі своєю колишньою дружиною Дашею, з якою прожив 7 років. Разом виховують спільних дітей – Сашу та Івана.

 

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.