“Він буде на коні”: таролог розповіла, чи повернеться Дорофєєва до Дантеса після стосунків з Кацуріним

Таролог Олена Кузьміч зробила прогноз на стосунки Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Що чекає на пару, дізнайтеся деталі в нашій статті.

Новина про розставання Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої шокувала їхніх фанатів не менше, ніж наступні відкриття про особисте життя пари. Виявляється, співачка знайшла своє щастя з другом сім’ї Михайлом Кацуріним, а тим часом її колишній чоловік Володимир майже увесь свій вільний час проводить з Дашою Кацуріною — колишньою дружиною Михайла Кацуріна.

Над любовним чотирикутником активно жартують, преса намагається зрозуміти, що відбувається, а молоді люди роблять вигляд, наче нічого не сталося.

Таролог Олена Кузьміч розповіла, чи зійдуться Дорофєєва і Дантес знову

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої засвітив нові обручки з новою пасією
Таролог Олена Кузьміч розповіла, чи зійдуться Дорофєєва і Дантес знову

Варто відмітити, що артисти не збираються розлучатися офіційно. Принаймі допоки один з них не захоче зв’язати своє життя з кимось іншим. Втім, шанувальники впевнені, що пара може просто проходити через серйозну кризу, яка завершиться примиренням.

Таролог Олена Кузьміч у ексклюзивному коментарі для ТСН дала прогноз на майбутнє пари і відповіла на питання, чи зійдуться Надя та Володимир.

“Тобто, я не думаю, що це будуть якісь тривалі стосунки чи ще щось. Що стосується того, чи можуть вони зійтися – якщо Дантес знову буде на коні, то Дорофєєва зверне на нього набагато більшу увагу. Але Володимир має бути суперчоловіком, щоб вона знову віддала йому своє серце”, – сказала таролог.

Що стосується Михайла та Даші Кацуріних, Олена впевнена, що в них набагато менше шансів бути знову разом. Навіть якщо це станеться, ці стосунки нібито матимуть раціональну та прагматичну форму. Воно й не дивно, адже у пари підростає двоє маленьких дітей.

Схожі статті