|
05.02.2023 17:08

Молода мама Іванна Сасанчин розповіла, як змінилося подружнє життя з Романом: “Хочеться побути наодинці”

Дружина молодого українського виконавця та переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна поділилася деталями свого емоційного стану. Усі деталі в статті.

Позаминулого року у переможця вокального проєкту “Голос країни” Романа Сасанчина народилася дочка Елізабет. Маленька красуня з’явилася на світ напередодні важких подій.

Іванна Сасанчин розповіла, як змінилося подружнє життя з Романом за рік

Вже через декілька місяців молода мама була вимушена забрати крихітну дочку та племінницю і виїхати за кордон. Там Іванна знаходилася приблизно декілька місяців, і тільки-но з’явилася можливість повернутися до коханого чоловіка, вона саме так вчинила.

Іванна Сасанчин розповіла, як змінилося подружнє життя з Романом за рік

За минулий рік родина пройшла через багато випробувань, як і більшість інших українських сімей. Втім, це лише зміцнило їхні стосунки. Наприклад, нещодавно Іванна та Роман таки наважилися взяти церковний шлюб і на даний момент повінчані.

Але як і в будь-яких взаєминах, кожному партнеру необхідний власний простір, і Іванна його для себе організовує. Нещодавно блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії з прогулянки разом з маленькою Елізою, яка знаходилася у візочку.

У дописі до публікації Іванна зізналася, що часом їй необхідно побути з собою наодинці, і вона цей час знаходить. Імовірно, Іванна робить подібні зізнання не просто так, адже зараз в мережі активно пропагується здорове ставлення та любов до себе, а час на одинці — необхідна їх складова.

До речі, не дивлячись на важкі часи та пережитий сильний стрес через поранення батька на фронті, Іванна на відміну від великої кількості зірок виглядає просто відмінно.