|
06.02.2023 12:23

“Мама мені не сказала”: 27-річна Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

Знаменита українська співачка Аліна Гросу повідомила з Індії, що була не в курсі щодо стану своєї бабусі. Що сталося у родині артистки, дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року стало відомо, що Аліна Гросу проходить через дуже непростий період свого життя. У артистки з’явилася хвороба, про яку вона рідко розповідає своїм шанувальникам.

Спочатку Аліні ставили крапельниці, але згодом все стало набагато серйозніше, і вона пройшла через кількагодинну операцію. Що саме стало причиною поганого здоров’я співачки невідомо. Аліна принципово не розкриває деталі діагнозу.

Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

Втім, після її поїздки до Сполучених Штатів Америки, де вона мала проходити курси по підвищенню кваліфікації, Гросу раптово перемістилася в Індію. Сталося це через необхідність подальшої реабілітації. Виконавиця зізналася, що самостійно не справляється.

Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

Але це не єдина проблема, з якою на даний момент бореться родина спіапчки. Нещодавно Аліна повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що виявляється її бабусю забрали на швидкій. І вона про це не знала.

Інформацію про стан здоров’я рідної людини Аліна отримала від абсолютно незнайомої дівчини, яка написала їй в особисті повідомлення в Instagram. Наскільки зрозуміло з тексту, бабуся Аліни Гросу має серцево-судинне захворювання.

Аліна Гросу приголомшила зізнанням, що від неї приховали діагноз

“Сьогодні дуже дика ситуація сталася. Мені одна дівчина написала в дайрект: “Не переживайте, ваша бабуся у безпеці зараз, ми її веземо у кардіодиспансер”. І присилає мені фотографію моєї бабусі з швидкої допомоги. Так як я дуже емоційна, у нас в сім’ї не завжди мені кажуть, що трапляється, тому що я дуже все близько до серця сприймаю, в мене вже все, паніка і тому подібне, і мама мені не сказала”, — зізналася Аліна.

Подробиць стану своєї бабусі при цьому виконавиця не розкрила.