26-річна Аліна Гросу більше не співає, а працює у їдальні: для переселенців навчилася холодець варити

Молода і талановита українська співачка Аліна Гросу має велике серце. Поки в Україні триває війна, артистка працює в їдальні, де готує для біженців.

24 лютого путін розв’язав повномасштабну війну проти України, які відчули на собі абсолютно всі українці. Багато болю принесла росія нашому народу, однак водночас вона дуже всіх згуртувала. Абсолютно кожен намагається докласти свою руку до перемоги – будь-яким чином. Хтось боронить Батьківщину на передовій, хтось збирає гуманітарну допомогу і займається волонтерством, хтось тримає інформаційний фронт, кулінари готують їжу для солдатів, тероборони і мирних людей. Співачка Аліна Гросу теж не залишилася в стороні.

Зірка перебралася з Києва до батьків у Чернівці, де приймає біженців і працює в їдальні, де готує для них їжу. Аліна вже навчилася варити холодець, ліпити вареники, готувати випічку. Все це вона робить від чистого серця для вимушених переселенців, які втекли на Захід країни з гарячих точок.

Аліна Гросу більше не співає, а працює у їдальні
Аліна Гросу більше не співає, а працює у їдальні

Поки Гросу куховарить, Тіна Кароль у Польщі організувала Міжнародний центр інформаційного спротиву, в рамках діяльності якого регулярно влаштовує мітинги на підтримку Україні і не тільки. Подружня пара Потапа і Насті встигли записати патріотичну пісню “Я – Україна”, а також вони активно висвітлюють події в Україні в соціальних мережах для аудиторії з усього світу. Джамала вивезла дітей в безпеку, а тепер дає благодійні концерти і дає інтерв’ю світовим виданням.

Серед українських зірок-чоловіків багато хто пішов до лав територіальної оборони і навіть ЗСУ. Немає сумнівів, що Україна в надійних руках.

Схожі статті