Влад Міцкевич з “МастерШеф” розповів подробиці свого особистого життя після другого розлучення: “Хтось є”

Влад Міцкевич став одним із найяскравіших учасників кулінарного шоу "МастерШеф" та "МастерШеф. Битва сезонів". Своєю харизмою та неймовірним почуттям гумору Влад зміг підкорити мільйони глядачів. Тому, особисте життя Міцкевича такоє є досить цікавою темою.

Відомо, що кілька років тому, Влад був учасником восьмого сезону “МастерШеф” і саме там він познайомився зі своєю першою дружиною, з якою, врешті-решт у нього нічого не вийшло. Раніше Міцкевич дуже бурхливо реагував на питання щодо екс-коханої, та навіть це викликало у ньому якусь агресію, адже за його словами, дівчина його обманула, тому, вони й розійшлися.

Влад Міцкевич про стосунки

Проте довго холостяком він не ходив, і зустрів свою другу дружину Наталю, яка народила йому сина, але й це не змогло втримати лад у родині, тому зараз Міцкевич знову розлучений. Щоправда, тут у нього ситуація складніша, адже є син, з яким Влад хоче проводити багато часу, а колишня дружина виставляє його у всесвіті, як поганого батька та чоловіка. Хоча сам Влад показував листування з Наталею, де він стверджує, що завжди готовий допомогти та забезпечує сина та її саму.

Тож, поки що у чоловіка нелегкий період, проте він залюбки спілкується про особисте і нічого не приховує. Оскільки Владислав є блогером, то у сторіс він виходить щодня. Чоловік розповідає про роботу, про спорт, про нові проєкти, показує, як він проводить час з сином, говорить про свої плани на найближчий час та, звісно, спілкується з підписниками.

Так, Владу поставили питання щодо його особистого життя, чи самотній він, на що Міцкевич відповів запитання на запитання та запропонував своїй аудиторії самим знайти відповідь і дав три варіанти відповіді:

  • В нього хтось є
  • Холостяк
  • У вільних відносинах.
Міцкевич про особисте життя

Тобто, виходить, що поки що відверто дати відповідь на таке запитання він не готовий, тому обирає віджартуватися і передати відповідальність на підписників.

Схожі статті