|
10.02.2023 15:12

Напередодні Дня святого Валентина Леся Нікітюк засвітилась в обіймах коханого чоловіка: це серйозно

Незабаром буде святкуватися День всіх закоханих, і кожен, хто має другу половинку, вже заздалегідь готується та думає, що подарувати та який сюрприз зробити для своєї коханої людини.

День святого Валентина – це досить романтичне свято, яке ще більше об’єднує серця людей, для багатьох це звичне свято, яке просто є традицією романтичного вайбу з половинкою. А для когось це все повна несподіванка, тому що не кожна дівчина та не кожен хлопець має стосунки, особливо це стосується людей, які повністю віддані своїй роботі.

Леся Нікітюк

Як, наприклад Леся Нікітюк, яка майже все своє життя присвятила розвитку у кар’єрі. Звісно, дівчина мала стосунки, і про це всім відомо, але своє особисте життя телеведуча не любить виставляти на загал. Тому, відомо лише те, що її обранцем тривалий час був її сусід, і за її словами він теж людина творча та відома. Проте пара розійшлася. І з того самого моменту Леся не знайшла для себе такого чоловіка, з яким вона б хотіла провести все своє життя та бути щасливою.

Про свої плани на День закоханих Нікітюк вже розповіла. Але вчора зірка виклала у сторіс instagram фото зі своїм найулюбленішим чоловіком на всьому світі – з  татом, якого вона жартома називає “Ів-Сент-Іван”.

Тож, можливо теледіва вирішила поєднати свої плани на свято з родинними зустрічами. Що, до речі, досить гарна ідея, адже кохати можна не тільки чоловіка чи жінку, а ще й свою родину, роботу, друзів, тварин. Це все кохання.

Леся з татом

На фотокартці тато Лесі виглядає дуже щасливим від того, що його постійно зайнята донька знайшла час, аби приїхати додому. До то ж Нікітюк досить часто навідує батьків, бо вона дуже цінує цей домашній затишок та час проведений поруч зі своїми батьками, братом та племінницями, яких часто показує у сторіс.