“Любила. Його вже немає. Все в минулому”: Леся Нікітюк публічно розкрила правду про своє кохання

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк сколихнула мережу раптовим зі знанням про свої почуття. На цей раз обійшлося без позитиву. Детальніше в статті.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк виявилася однією з тих вітчизняних зірок, які дуже мужньо сприйняли реальність про війну, залишилися в Україні і боролися за її незалежність усіма можливими методами.

Леся Нікітюк вперше розповіла про стосунки зі своїм головним ворогом
Леся Нікітюк привселюдно заговорила про своє минуле кохання

Леся Іванівна обрала допомагати людям. Вона створила координаційний центр для волонтерів, і почала збирати бокси для біженців, допомагати евакуйовувати людей, збирати кошти, шукати квартири для переселенців, безкоштовно годувати тих, хто залишився без даху над головою.

І хоча мужність та стійкість Лесі Нікітюк неймовірно вражає, вона також дозволяла собі час від часу плакати.

Леся Нікітюк привселюдно заговорила про своє минуле кохання

Нещодавно Леся дозволила собі вперше за довгий час виїхати за кордон та насолодитися життям хоча б трошки. Але навіть на чужині вона не забула про свою батьківщину та поділилася сумними думками.

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію біля музею, і розповіла про те, що дуже любила своє минуле життя. Але заявила про розуміння, що воно закінчилося.

Леся Нікітюк привселюдно заговорила про своє минуле кохання

“Кінець екскурсії… Замок закрили. Хто ж приходить за 10 хвилин до закриття? Та і якщо чесно… Та хочеться нічого… Те життя, яке я любила… Його вже немає. Все в минулому… Але воно було класним”, — поділилася зірка.

Варто відзначити, що не так давно Слава Дьомін натякнув, що Леся Нікітюк може перебувати у стосунках з військовим. Журналіст не заявив про це прямо, але натякнув, що зірка скоро здивує своїх шанувальників і підказав, що вона в захваті від Збройних сил України.

Схожі статті