Categories Шоу-бізнес

Катерина Осадча стала багатодітною мамою: в очікуванні дівчинки телеведуча зробила несподівану заяву

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча народила третю дитину та розповіла неймовірну історію її появи. Усі деталі в нашій статті.

Свою першу та другу дитину Катя Осадча народила з великою різницею у віці. Її син Ілля від шлюбу з Олегом Поліщуком народився на початку двотисячних, а от другий син Іван з’явився на світ шість років тому вже у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Новина про третю вагітність зірки прогриміла несподівано, хоча окремі фанати помічали, ніби оператори спеціально намагаються не показувати телеведучу у профіль, щоб не засвітити її цікаве положення. Юрій та Катерина хотіли дівчинку, і до останнього не відтягували з гендерною вечіркою.

Катерина Осадча стала багатодітною мамою

Катерина Осадча стала багатодітною мамою

Але вже за декілька тижнів до пологів Катерина все ж таки дізналася стать дитини: хоча пара чекала на дівчинку, на світ мав з’явитися хлопчик. Малюка назвали Данилом. Він народився за декілька місяців до початку повномасштабної війни в Україні.

Осадча встигла продемонструвати свою неймовірну працьовитість та виносливість, адже не дивлячись на пологи та годування з’являлася на зйомках.

Катерина Осадча стала багатодітною мамою

Втім, обговорення імовірності появи дівчинки у родині навіть після народження третього спадкоємця не припинилося. Декілька разів Юрій Горбунов натякав, що все ж таки дружина йому подарує дівчинку.

Натомість Катерина заявила, що в цьому не може бути впевненою, і про це поки що рано говорити взагалі. Коли ж почалася війна, пара, звісно, заявила про те, що не налаштована на ще одне поповнення, а стосовно усиновлення все незрозуміло: юридично під час війни це зробити дуже важко. Та й фінансове становище поки що хитке, як і у всіх українців.

Share