|
14.02.2023 23:30

Полякова видала себе з головою та назвала своїм чоловіком не Буряковського, а продюсера: “Класно мені з тобою”

Знаменита українська співачка Оля Полякова сколихнула мережу, назвавши знаменитого українського продюсера Михайла Ясинського своїм чоловіком.

Відома українська співачка Оля Полякова має бездоганне почуття гумору. Саме за це її полюбили в шоу-бізнесі, адже артистка вміє підтримати розмову на будь-яку тему, озвучити влучний жарт та підкорити іронією. Зі своїм чоловіком вона живе вже 20 років душа в душу. І хоча в історії їхніх взаємин траплялися серйозні кризи та проблеми, все ж таки вони витримали і досі працюють над стосунками.

Оля Полякова назвала своїм чоловіком не Буряковського

Оля Полякова назвала своїм чоловіком не Буряковського

Бізнесмен дозволяє своїй коханій над собою жартувати, і ніяким чином не обмежує її пориви в публічному просторі. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з відомим українським продюсером Михайлом Ясинським. На День Святого Валентина Оля назвала його своїм чоловіком, хоча насправді заміжня за Вадимом. Таким чином зірка показала, як цінує та любить свого товариша та колег.

І насправді це пов’язано не з днем закоханим, а з днем народження чоловіка, яке він святкує 14 лютого. На кадрах Михайло сидить в ресторані та коштує разом з Олею Поляковою місцеві страви.

Помітно, що разом їм дуже комфортно та добре. А в дописі до публікації, окрім слів поваги, любові та визнання Оля Полякова додала, що її чоловік Буряковський зовсім не проти таких стосунків.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Оля Полякова була змушена евакуювати своїх дітей до Європи, де вони по сей день і перебувають. Сама артистка повернулася до України декілька місяців тому.