|
15.02.2023 12:34

Потап розповів, як папараці за ним слідкували під пологовим будинком: “Коли Настя виходила на вулицю”

Знаменитий український продюсер Потап ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповів про свої стосунки з папараці, які свого часу буквально переслідували його.

Знаменитості часто скаржаться на те, що журналісти не залишають їм простору для особистого життя, виносять усе на публічний огляд і часом стають причиною проблем у стосунках. Кожна зірка згодом вирішує для себе, як саме буде спілкуватися з пресою і чи буде це робити взагалі. Одні артисти регулярно дають різноманітні інтерв’ю, а інші погоджуються на подібне ледве не раз в десять років.

Потап розповів, як папараці за ним слідкували під пологовим будинком

Потап розповів, як папараці за ним слідкували під пологовим будинком

Декілька років тому Потап розповів, як виглядає його досвід спілкування з представниками ЗМІ. Зокрема чоловік зізнався, що раніше йому було важко, але згодом він став навіть сумувати за ними.

“Коли народжувався Андрій, у кущах лежав папараці з величезним фотоапаратом, фотографував навіть те, як я їм йогурт під пологовим будинком. Або бували випадки, коли Настя виходила на вулицю, до неї кидали мандаринкою, щоб вона обернулася і можна було зняти її реакцію. Вони стежили за мною на студії, їздили кудись за мною – скрізь”, – зізнався Потап.

Зараз з ним такого не буває, і Олексій навіть відчуває, що сумує за минулими днями.

Також артист вперше розповів, чому приховував стосунки з Настею Каменських. Виявляється, Олексій дійсно хвилювався, як публіка відреагує на дану новину. Втім, приховувати вічно роман з виконавицею було неможливо, тож пара все ж таки наважилася відкритися. І як вдалося з’ясувати продюсеру, люди буди безмежно раді почути, що їхні давні мрії або ж навіть підозри здійснилися. Хоча, як завжди не обійшлося без критики.