|
17.02.2023 06:24

Оля Полякова вперше розповіла про тумаки та агресію чоловіка Буряковського: “Щоб на нього звернули увагу”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, яким був її чоловік Вадим до шлюбу з нею. Зокрема зірка розповіла про проблеми з агресією.

Як відомо, Оля Полякова та бізнесмен Вадим Буряковський у разом у шлюбі більше 20 років. Свого часу гроші чоловіка допомогли співачці активно розвивати кар’єру. Згодом зірка змогла стати опорою для свого чоловіка, який збанкрутував.

У цьому союзі народилася двоє прекрасних дівчат — Аліса та Марія. Зараз старша отримує музичну освіту, а молодша навчається в елітному інтернеті у Великобританії. У зв’язку з війною в родині сталися кардинальні зміни, але члени сім’ї тримаються разом і підтримують одне одного.

Оля Полякова розповіла про агресію чоловіка Буряковського

Оля Полякова розповіла про агресію чоловіка Буряковського

Однак, нещодавно Оля Полякова розповіла про те, яким Вадим Буряковський був до шлюбу з нею. Виявляється, у чоловіка були проблеми з агресією, і усі знайомі знали, що можуть розраховувати на тумаки від Вадима, у разі виникнення проблеми в стосунках.

“В нього була й інша сторона медалі. Він був дуже агресивним. Він міг *обити. З ним боялися мати справу, бо він міг *обити.
Усі люди, які його знали, кажуть – він припинив це робити, припинив узагалі бути агресивним. Але паралельно із цим у нього зникла ця тема – привертати до себе увагу. Він, напевно, і би* людей, щоб на нього звертали увагу”, – зізналася артистка Маші Єфросініній.

Нагадуємо, що раніше в мережі з’являлися чутки про розлучення співачки з чоловіком. Втім, після повернення з евакуації Оля Полякова особисто спростувала дані плітки та попросила не поширювати їх надалі.

Тоді ж стало відомо, що не дивлячись на пенсійний вік чоловік зірки вступив до лав територіальної оборони і захищає Україну.