|
17.02.2023 13:31

Стопами зіркової мами: як старша донька скандальної Олі Полякової вирішила присвятити себе музичній кар’єрі

Маша Полякова остаточно вирішила присвятити своє життя музичній кар'єрі. Їй байдуже на невдоволення інших до її творчості. Вона твердо стоїть на своєму та йде до цілі. Що відомо про перші успіхи яскравої дівчини? Про це й буде йти мова в нашому матеріалі.
Автор: Юлія Ящук

Суперблондинка Оля Полякова має не менш талановитих та яскравих доньок. Так, старша дочка Маша остаточно вирішила, що хоче піти за стопами зіркової мами та пов’язати своє життя з музикою. Зараз дівчина навчається в одному із престижних університетів в Лондоні.

Із самого малечку полюбляла увагу до своєї особистості та хотіла бути знаменитою. В дитинстві не раз знімалася в проєктах з Олею Поляковою. Тепер в дорослому житті зробила шоу зі своєї сторінки в Instagram, де заробляє доволі непогані кошти.

Маша Полякова та Оля Полякова

Також Маша Полякова здивувала всю мережу своїм виступом із власним гуртом “Шви”. Для її мами такі витівки доньки стали несподіванкою й були повним шоком. Як виявилося, юна зірка у своєму репертуарі має пісні з нецензурною лексикою. Оля Полякова дала на це свій коментар:

“Коли я почала її знімати й почула це, я була шокована. Я їй сказала: “Ти розумієш, що ти мене цим підставляєш, що завтра на нас обвалиться?”. Де вона мені відповіла, що до цього готова”, – поділилася Оля.

Нагадаємо, що дівчина має хлопця, який залишився в Україні, адже та навчається в Лондоні. Спільне фото з коханим й досі знаходиться в її Instagram, тому робимо висновок, що стосунки між молодими людьми далі продовжуються.

 

Маша часто ділиться відео компроматного характеру й привертає до себе увагу різними методами. Що ж, будемо слідкувати за творчістю Полякової молодшої та її успіхами.