|
17.02.2023 14:53

Зрадниця всієї України: де зараз перебуває екс-ведуча телеканалу СТБ Оксана Марченко і чим займається

Екс-ведуча телеканалу СТБ Оксана Марченко вважається зрадницею та більше не проживає на території України. Що відомо про її життя зараз? Всі деталі дізнавайтеся в нашій статті.
Автор: Юлія Ящук

Колишня українська телеведуча, дружина проросійського олігарха Віктора Медведчука зараз проживає не в Україні. 18 лютого 2022 року вона покинула територію країни та втекла до Білорусі.

19 лютого 2021 року Володимир Зеленський запровадив санкції щодо зірки, її сім’ї, що передбачають блокування всіх її активів строком на три роки.

Весь цей час екс-зірка СТБ старалася не показуватися на людях та мовчати. Проте знову всі змогли побачити Марченко, коли заарештували Віктора Медведчука. Дружина записала особисте звернення до Володимира Зеленського, де вимагала негайно звільнити її чоловіка та запевняла, що він не порушив жодних законів. Така поведінка жінки ще більше накликала гнів всіх українців.

Також на прес-конференції в Москві телеведуча відверто здивувала своїм виглядом та попросила не знімати її обличчя. Навіть ходили плітки, що сиділа не справжня Оксана Марченко.

Оксана Марченко на прес-конференції

Поговорюють, що й пластичних операцій там теж достатньо, адже в теперішньому обліку її дійсно важко впізнати. Всі її знали усміхнену, симпатичну, добру жінку, яка підтримувала всіх учасників на співочому шоу “Х-фактор”.

Оксана Марченко екс-ведуча Х-фактор на СТБ

Зрадниця України запевняє, що не тікала до Білорусі, а їхала на інтерв’ю з пропагандистом Миколою Басковим. А в Москві перебуває, бо мешкає її рідна сестра. Цікавим фактом було й те, що на конференції були тільки російські журналісти та один турецький.

Чим займається зараз колишня зірка СТБ – невідомо. Проте українці впевнені, що вона не вартує нашої уваги, а свій вибір жінка давно зробила.