“Росте не по днях, а по годинах”: Оксана Марченко показала блакитноокого малюка, якого не випускає з обіймів

Зірка телеканалу СТБ, ведуча проєктів "Х-Фактор" та "Україна має талант" Оксана Марченко тішиться поповненню в родині і водночас ділиться своєю радістю з численними підписниками у соцмережах. Цього разу зірка опублікувало зворушливе фото з блакитнооким малюком на тлі ошатної ялинки.

Оксану Марченко з недавніх пір називають головною паломницею країни. Все тому, що на тлі негараздів, пов’язаних з політичною діяльністю її чоловіка Віктора Медведчука, вона знайшла спосіб відволіктися та створила авторську програму “Паломниця”, присвячену християнський традиціям і людям, котрі віднайшли спасіння душі у вірі. Крім того, про усі проблеми телеведуча забуває в оточенні свого маленького онука, якого їй подарували старший син Богдан і невістка Катерина.

Нового члена родини молоді батьки назвали Віктором на честь дідуся, а завдяки зірковій бабусі немає потреби шукати няню, адже вона няньчиться з малюком з великим задоволенням і в будь-який час.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Оксана Марченко стала бабусею

Судячи з Інстаграму Оксани Марченко, новий статус дав їй крила, вона не тямить себе від щастя поряд з онуком, а також фільмує кожну мить, проведену разом з ним. Цього разу знаменитість виклала тепле домашнє фото з маленьким Віктором на тлі ошатної ялинки. Схоже, в будинку сімейства вже панує новорічний настрій.

Оксана позує у сірому спортивному костюму та білосніжних капцях, з зібраним назад волоссям і в окулярах, а малюк сидить верхи на іграшковій вівці, бабуся його притримує.

“Підготовка до Нового року і Різдва – це найчарівніший час в році. Я пам’ятаю себе маленьку, танцюючу кожен вечір під ялиночкою у сукні сніжинки, пам’ятаю, як чекала подарунків… Потім ялинку я стала наряджати для своїх дітей. Вони читали вірші і теж чекали подарунки… Час летів. Кілька років назад на свято біля ялинки я стала збирати всіх своїх підрослих похресників. І ось тепер і у Вітюшки перша ялиночка… Життя швидкоплинне, і це круто! Круто, що у мене є онук! Веселий хлопець, з яким цього року ми вперше разом будемо зустрічати Новий рік”, – підписала публікацію Марченко.

Коментатори залишилися у захваті від побаченого:

  • “Ваш малюк росте не по днях, а по годинах – який славний і гарний! Нехай він не зовсім ще усвідомлює, але пройде час, і він подивиться ці фото та порадіє”;
  • “Маленькі дітки – це найбільше щастя. Радію за вас, що ви його відчуваєте, Оксаночко”;
  • “Віктор такий красунчик маленький у вас!”.

Схожі статті